Stage vacature 10: Student journalistiek voor stageplek op Curacao

Type: meeloopstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 10
Periode flexibel
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Hbo-niveau, Journalistiek, Media Informatie en Communicatie
Soort stage Meeloopstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding 750 ANG. per maand

Ben jij een student journalistiek en wil jij stage lopen op Curaçao? Dan is dit jouw kans!
Wij hebben een uitdagende stage voor een enthousiaste student met de studierichting Journalistiek. Het betreft een stage op Curaçao waarbij je volledig meedraait in de organisatie en je jouw creativiteit in de praktijk kan toepassen.

Werkzaamheden

Als stagiaire ga je stage lopen bij een krant op Curaçao. De krant heeft diverse afdelingen en jij gaat tijdens je stage vooral richten op het verzamelen van informatie en verhalen schrijven voor de krant. Er is ruimte voor groei naar meerdere onderwerpen, dus wellicht ben jij de bedenken van een nieuwe categorie! Zelf mag je ook stukken aandragen die in de krant zullen worden gepubliceerd. Je wordt uitgenodigd om de middenpagina-verhalen te schrijven, over onderwerpen die je zelf mag bedenken.

Functie eisen

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste student die flexibel en zelfstandig is. Daarnaast moet je goede stukken kunnen schrijven en moet dus je Nederlandse taalbeheersing op een hoog niveau zitten. De student moet ook representatief zijn.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.