Ons vacature overzicht

Type: Meeloopstage en/of afstudeerstage Geplaatst op:

Heb jij passie voor mode en ben jij een echt 'mensen mens'? Dan hebben wij een leuke stage voor jou op Curaçao. Studeer jij in de richting van detailhandel, mode of een soortgelijke studie en heb jij altijd al jouw passie willen inzetten in een kledingzaak met webwinkel? Lees dan snel verder!

Type: Meeloopstage en/of afstudeerstage Geplaatst op:

Wil jij stage lopen bij een groot autoverhuurbedrijf op Curaçao waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Je gaat werken in een enthousiast team, je hebt veel contact met het filiaal op Bonaire en gaat af en toe mee op zakenreis naar Bonaire. Daarnaast heb je veel contact met andere mensen en je werkzaamheden blijven afwisselend. Ben jij servicegericht, stressbestendig, klantvriendelijk en zorgvuldig? Solliciteer direct!

Type: Meeloopstage Geplaatst op:

We zijn op zoek naar een commerciële en enthousiaste marketing stagiaire met liefde voor fashion. Heb je affiniteit met mode, digital media en social media? Ben je op zoek naar een gevarieerde stage met werkzaamheden met betrekking tot de social media, communicatie en organiseren van events? Ben je creatief, zelfstandig en beschik je over commerciële skills? Dan past deze stage perfect bij jou!