Stage vacature 33: Stagiaire gezocht voor een architectenkantoor op Curacao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 33
Periode Begin 2022 of september 2022
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Hbo-niveau, Architectuur, Bouwkunde of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding ANG. 450 per maand
Bijzonderheden Meesturen: portfolio en motivatiebrief

Zie jij jezelf stage lopen bij een architectenkantoor op Curaçao én studeer jij architectuur of bouwkunde? Lees dan snel verder! Wij hebben een leuke stageplaats beschikbaar op Curacao. Wil jij graag een uitdagende meeloop- of afstudeerstage, lees dan verder om te kijken of deze vacature bij jou past.

Studenten die stage lopen bij het architectenkantoor zijn multi-taskers, je staat de architecten bij waar nodig. Dit kan zijn met 3D werkzaamheden, technische tekeningen, inmeten en digitaliseren of opnames doen op de bouwplaats.

Werkzaamheden

Het bedrijf biedt een uitdagende en leerzame stageplaats waar je unieke ervaringen kan opdoen, zoals het houden van presentaties voor internationale cliënten en Ministers. Het bedrijf biedt uitstekende begeleiding tijdens de stageperiode op Curaçao. Ook is er ruimte binnen het bedrijf om je te verdiepen in een bepaalde richting of om een onderzoek uit te voeren geheel naar de eisen en de stagevoorwaarden van jouw opleiding.

Functie eisen:

We zijn op zoek naar een student die spontaan, flexibel, representatief, creatief en collegiaal is. Je beschikt over een eigen laptop en de Nederlandse taal wordt goed beheerst in woord en schrift. Ervaring hebben met autocad, sketchup en andere 3D programma's is een pré maar niet verplicht, alsmede de beheersing van Papiaments en Engels.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.