Stage vacature 33: Stagiaire gezocht voor een architectenkantoor op Curacao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 33
Per wanneer Per direct, per september 2020 of februari 2021
Lengte Vijf maanden
Studierichting Architectuur, Bouwkunde of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding ANG. 450 per maand
Bijzonderheden Meesturen: portfolio en motivatiebrief

Functieomschrijving:

Zie jij jezelf stage lopen bij een architectenkantoor op Curaçao én studeer jij architectuur of bouwkunde? Lees dan snel verder! Wij hebben een leuke stageplaats beschikbaar bij een architectenkantoor op Curaçao. Wij zoeken hiervoor een student met de studierichting Architectuur of Bouwkunde die op zoek is naar een uitdagende meeloop- of afstudeerstage op Curaçao.

Studenten die stage lopen bij het architectenkantoor zijn multi-taskers, je staat de architecten bij waar nodig. Dit kan zijn met 3D werkzaamheden, technische tekeningen, inmeten en digitaliseren of opnames doen op de bouwplaats.

Het bedrijf biedt een uitdagende en leerzame stageplaats waar je unieke ervaringen kan opdoen, zoals het houden van presentaties voor internationale cliënten en Ministers. Het bedrijf biedt uitstekende begeleiding tijdens de stageperiode op Curaçao. Ook is er ruimte binnen het bedrijf om je te verdiepen in een bepaalde richting of om een onderzoek uit te voeren geheel naar de eisen en de stagevoorwaarden van jouw opleiding.

Functie eisen:

We zijn op zoek naar een student die spontaan, flexibel, representatief, creatief en collegiaal is. Je beschikt over een eigen laptop en de Nederlandse taal wordt goed beheerst in woord en schrift. Ervaring hebben met autocad, sketchup en andere 3D programma's is een pre, alsmede de beheersing van Papiaments en Engels.

Neem contact met ons op

stage-curacao-blauwe-lucht-op-knip-beach