Stagevacature 47: Proactieve horeca stagiair gezocht

Type: Meeloopstage en/of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 47
Periode Flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting MBO of HBO, geen specifieke vooropleiding
Soort stage Meeloopstage
Aantal uren In overleg

Werkzaamheden

Als stagiair bij dit bedrijf zal je vooral in de bediening te vinden zijn. Je bent een klantvriendelijke host die weet hoe je klanten een goede ervaring kan bieden. Ook zal je te vinden zijn in de bar en mogelijk in de keuken. Naast front office zal je ook backoffice taken uitvoeren. Denk hierbij aan administratie, voorraadbeheer en de kasopmaak en het rapporteren hiervan. Je werkt in een gezellig team dat bestaat uit 15 werknemers.

Functie eisen

Omdat dit bedrijf zich in de horeca bevind, is het belangrijk dat je flexibel en klantvriendelijk bent naar de ander. Daarnaast ben je oplossingsgericht en een echte team-player. Je bent een echte doorzetter en weet van aanpakken wanneer dit nodig is. Je beheerst Nederland en Engels volledig (Spaans of Papiaments is een pré).

Dit bieden wij

Je komt bij een gezellig relaxt team waarbij jij je kan ontwikkelen als stagiair. Het bedrijf bevindt zich op een historische locatie, waardoor er een goede afwisseling is van lokale bewoners en toeristen. Daarnaast zal de manager je begeleiden tijdens je stageperiode.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.