Stage vacature 19: Kleinschalig bedrijf zoekt ijverige marketing stagiair

Type: Meeloopstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 19
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden, bij voorkeur 6
Studierichting HBO studie richting Marketing
Soort stage Meeloopstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week

Introductie

Dit kleinschalige bedrijf houdt zich bezig met het realiseren van verschillende projecten. Zo hebben zij verschillende projecten in vastgoed. Het bedrijf bestaat uit 5 werknemers. Je krijgt begeleiding van een praktijkbegeleider met HBO werk- en denkniveau.

Werkzaamheden

Als marketing stagiair zal je creatief meedenken over het ontwikkelen van verkoopmateriaal/brochures. Daarnaast zal je promotionele activiteiten leiden en dit opzetten en uitvoeren op marketinggebied. Dit doe je door een marketingplan op te stellen. Je houdt de social media bij en zal je bezig houden met het organiseren van files en tekeningen per type woning.

Functie eisen

Dit bedrijf zoekt een enthousiaste en verantwoordelijke student die zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst. Daarnaast ben je creatief en kom je zelf graag met leuke ideeën. Je hebt oog voor detail en bent communicatief sterk. Daarnaast is kennis van Excel, Photoshop & Design een pré.

Dit bieden wij

Je doet als marketing stagiair ervaring op bij een productontwikkelaar. Het is een zeer veelzijdige functie die zelfstandigheid van de stagiair vraagt. Gezien de kleinschaligheid van het bedrijf zal de stagiair facetten van de organisatie leren kennen en tevens de kans krijgen mee te denken in verdere ontwikkeling van het concept. Je krijgt vrijheid om zelf invulling te geven aan de opdrachten, er is veel ruimte om creatief te zijn.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.