Stage vacature 115: Techniek stagiair voor technische ondersteuning automaten op Curacao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 115
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Techniek en bouw, Technische bedrijfskunde of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week

Dit bedrijf zit al 35 jaar in de automaten branche en is al ruim 16 jaar een begrip op het eiland, zij hebben inmiddels bijna 400 automaten op Curacao. Ze leveren koffie-, snoep-, sigaretten-, en frisdrankautomaten aan consumenten en bedrijven.

Werkzaamheden

Als technische stagiair zal je ondersteunen bij het vullen, plaatsen, schoonmaken en technisch onderhouden van de apparaten. Daarnaast zal je ook storingen oplossen en automaten bedrijfsklaar maken. Indien je bezig moet met opdrachten vanuit je opleiding is hier ook ruimte voor. Je onderzoekt dan bijvoorbeeld hoe het bedrijf efficiënter en effectiever kan opereren.

Functie eisen

Ben je niet bang om te zweten en hou je van aanpakken? Ben je een teamplayer maar ook iemand die goed zelfstandig kan werken? Spreekt het jou aan om te werken met snoep-, fris-, koffie- en sigarettenautomaten? Wij zijn op zoek naar een hardwerkende student die van een dag vol variatie houdt. Daarnaast ben je leergierig, werk je nauwkeurig, ben je sociaal en collegiaal.

Dit bieden wij

Als techniek stagiair kom je bij een klein en dynamisch team, vrolijk, enthousiast en flexibel!

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.