Stage vacature 118: Marketing en beheer stagiaire voor Wellness bedrijf gezocht

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 118
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Marketing en Communicatie, Facility management, Commerciële economie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week

Dit startup bedrijfspand op Curaçao biedt ondernemers binnen de Gezondheid en Wellness industrie werkruimte. Zo bieden zij werkruimte met een geweldige sfeer en energie voor training, coaching, counselors en docenten. De ruimtes zijn op afroep te huren.

Werkzaamheden

Als marketing en beheer stagiaire zal je helpen bij de (online) marketing van het bedrijf. Denk hier aan het creëren van content, schrijven van teksten, bijhouden van de social mediakanalen en updaten van de website. Daarnaast zal je ook ondersteuning bieden in de administratieve werkzaamheden rondom het pand en de huurders. Omdat het een startup bedrijf is is er veel ruimte voor jouw input als stagiaire.

Functie eisen

Enthousiaste en representatieve student die zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst. Daarnaast ben je creatief en kom je zelf graag met leuke ideeën. Affiniteit met Gezondheid en Wellness is een pré maar niet verplicht.

Dit bieden wij

Je zal voornamelijk worden begeleid door de marketing manager.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.