Stage vacature 5: Communicatie of Bedrijfskunde student gezocht voor stage op Curacao

Type: meeloopstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 5
Per wanneer Per direct of september 2021
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Hbo- of wo Marketing, Bedrijfskunde, Commerciële Economie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Wij zijn opzoek naar een gedreven student die van een uitdaging houdt. Het betreft een stage op Curaçao waarbij jij jouw ervaring en kennis als commerciële student in de praktijk kan toepassen.

Werkzaamheden

Als stagiaire loop je stage bij een bedrijf op Curaçao die zich bezig houdt met het werven en selecteren van mensen. Het bedrijf brengt werknemers in contact met werkgevers én andersom. Tot jouw takenpakket behoort onder andere het binnenhalen van de nieuwe kandidaten. Daarnaast ga jij je saleservaringen uitbreiden en de marketingafdeling ondersteunen. Je houdt je ook bezig met het mail- en telefoonverkeer, eerste klantcontact én je moet de sollicitatiegesprekken inplannen. Ook dagelijkse werkzaamheden zal jij gaan uitvoeren.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een student die zelfstandig kan werken maar ook goed functioneert in teamverband. Je moet initiatief tonen en eigen inbreng wordt op prijs gesteld. Een spontane student met goede communicatievaardigheden is perfect voor deze vacature. Zowel de Nederlandse als Engelse taal moet je goed beheersen.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.