Stage vacature 47: Een leerling kok en horeca student gezocht voor een stageplek op Curaçao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 47
Periode Begin 2022 of september 2022
Lengte Minimaal 6 maanden
Studierichting Mbo-niveau, Horeca, leerling kok of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 tot 45 uren verdeeld over 7 dagen
Stagevergoeding 500 ANG.

Voor een gezellig restaurant op Curaçao zijn wij op zoek naar een horeca-stagiaire en een student met de opleiding leerling kok. In het restaurant wordt gewerkt met bijpassende wijnen en er worden ook evenementen georganiseerd. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis verder uit te breiden d.m.v. training on the job.

Werkzaamheden:

Als leerling kok wordt er eigen initiatief verwacht en krijg je de vrijheid om zelf gerechten samen te stellen. Er wordt strak keukenmanagement van je verwacht en verantwoordelijkheid voor keuken- en restaurant gerelateerde taken.

Als horeca student wordt er van je verwacht dat je gasten de best mogelijke service verleent. Je zult werkzaamheden verrichtten die horen bij het werken in een restaurant. Daarnaast zal je ook achter de bar en in de keuken worden ingezet.

Functie eisen:

Het restaurant zoekt studenten die echte teamplayers zijn en elke dag met een gedreven teamgeest het restaurant nog succesvoller willen maken. Flexibiliteit is een vereiste, samen met punctualiteit, verantwoordelijkheid, een hands-on mentaliteit en servicegerichtheid.

Kledingvoorschriften leerling kok: Koksbuis en sloof.
Kledingvoorschriften horeca student: Nette spijkerbroek met zwarte blouse.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.