Even voorstellen: Isabel

op

Bon dia dushi’s

De afgelopen 3 jaren zijn voorbij gevlogen! In 2015 begon ik als stagiaire bij Bo Curaçao in Nederland, waarna ik ben gebleven als werknemer. Inmiddels ben ik alweer meer dan een jaar werkzaam geweest op het mooie Curaçao. Ik heb veel studenten mogen ontmoeten en erg fijn contact gehad met vele bedrijven op het eiland. Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken, mede dankzij jullie heb ik een mooie tijd gehad waarin ik veel heb geleerd. Nu is het tijd voor de volgende stap. Mijn passie is het creatieve vak en ik heb besloten om mij hier van nu af aan volledig op te gaan focussen. Jullie zullen op Curaçao dus zeker nog van mij horen! Mijn deur bij Bo Curaçao sluit, maar de deur voor Isabel gaat hier tegelijkertijd mee open! Hieronder stelt zij zich voor!

Liefs Aniek
images
nieuwsbrief-bo-curacao-isabel
Mijn naam is Isabel, 27 jaar oud en sinds kort woonachtig op het mooie en zonnige Curaçao. Vanaf 1 juli 2018 kom ik het Bo Curaçao team versterken met 2,5 dag per week.

Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, heb ik een aantal jaar gewerkt in Nederland als maatschappelijk werker binnen de gezondheidszorg. Een van mijn grote hobby’s is altijd reizen geweest, mooie en verre bestemmingen bezoeken en andere culturen en landen leren kennen. Toen de mogelijkheid, via mijn vriend, op ons pad kwam om een tijd op Curaçao te gaan wonen en werken, leek ons dit beide een fantastisch avontuur. Dit betekende wel dat ik mijn vaste leventje in Nederland moet ‘opzeggen’. Werk, huis, familie en vrienden achter laten.

Moeilijk, maar gelukkig voelt wonen op Curaçao als terecht komen in een warm bad. Wat een fijn eiland met ontzettend lieve mensen. Overal nieuwe plekjes te ontdekken en avonturen te beleven! Ik heb ontzettend veel zin om van dit eiland ons thuis te gaan maken.

In mijn vrije tijd kook (en eet!) ik graag, lees graag boeken en vind het leuk om sociale contacten op te doen en gezellig dingen te ondernemen. Ik heb al gemerkt dat Curaçao DE ideale plek is om dit te doen. Hier op Curaçao maak je snel en gemakkelijk contact met leuke en sociale mensen. Tijdens de verschillende wekelijkse Happy hours ontmoet je als snel nieuwe leuke mensen. En boeken lezen doe je natuurlijk op een van de prachtige stranden. Ik zit hier dus wel op mijn plek de komende tijd!

Je zult mij bij Bo Curaçao tegenkomen via de mail, telefoon en persoonlijk. Ik heb er enorm veel zin in! En wie weet tot ziens hier op Curaçao!

Ook collega Manoek stelt zich voor.