Stage vacature 37: Twee stagiaires gezocht voor een resort op Curaçao

Type: Meeloopstage en afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 37
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte 3, 5 en 10 maanden
Studierichting Mbo frontoffice, toerisme, of andere relevante studie & Hbo Communicatie of andere relevante studie in de richting van communicatie en marketing
Soort stage Meeloopstage en afstudeerstage
Aantal uren Mbo frontoffice 40 uur per week & Hbo Communicatie/marketing 3 dagen in de week meelopen en 2 dagen ruimte voor een afstudeeropdracht/onderzoek
Stagevergoeding 800 ANG per maand

Functieomschrijving:

Voor een bekend resort op Curaçao zijn wij op zoek naar twee stagiaires. De ene functie is voor een front office student en de andere functie voor een communicatie/marketing student. Als stagiaire kom je in een informeel en gezellig team terecht, waar goede begeleiding wordt geboden. Wel wordt verwacht dat je zelfstandig bent en initiatieven neemt. Er is ruimte voor eigen ideeën en om mee te bouwen aan de naam van het resort.

Voor de frontoffice student is het resort op zoek naar een vrouwelijke stagiaire. Er wordt verwacht dat je een harde werker bent, die stressbestendig is, flexibel en open en communicatief sterk bent. Daarnaast is het belangrijk dat je punctueel bent en overzichtelijk kunt werken.

De marketing student zal 3 dagen per week zich bezig houden met het beheren van de social media kanalen, marktonderzoek verrichten en marketingstrategieën bepalen en uitvoeren. Daarnaast zul je meedenken en meehelpen met events en projecten. De overige 2 dagen, zul je bezig zijn met een afstudeer/onderzoeksopdracht in overleg met het resort.

Functie eisen:

Het bedrijf zoekt studenten die communicatief sterk zijn en die initiatief tonen. Zelfstandig kunnen werken is ook belangrijk. Daarnaast vraagt het bedrijf beheersing van de Engelse taal. Beheersing van de Spaanse en Duitse taal is een pre. De werktijden zijn wisselend, hierin wordt flexibiliteit verwacht.

Neem contact met ons op