Ons vacature overzicht

Type: Meeloop en/of afstudeerstage Geplaatst op:

Ben jij nog op zoek naar een leuke stage bij een super mooi en kleinschalig boutique hotel op Curaçao? Wij zijn op zoek naar een student in de richting van Frontdesk/ Hotelschool/ Facilitymanagement / Hospitality (zowel Mbo of Hbo niveau)

Type: Meeloopstage en afstudeerstage Geplaatst op:

Voor een bekend resort op Curaçao zijn wij op zoek naar twee stagiaires. De ene functie is voor een front office student en de andere functie voor een communicatie/marketing student. Als stagiaire kom je in een informeel en gezellig team terecht, waar goede begeleiding wordt geboden. Wel wordt verwacht dat je zelfstandig bent en initiatieven neemt. Er is ruimte voor eigen ideeën en om mee te bouwen aan de naam van het resort.

Type: meeloop- of onderzoeksstage Geplaatst op:

Wij hebben een leuke stageplaats beschikbaar bij een bedrijf dat vakantiewoningen verhuurd op Curaçao. Daarnaast is het bedrijf actief in het begeleiden van haar vakantiegasten. Hiervoor zoeken we een mbo-student niveau 4 of een hbo-student die op zoek is naar een uitdagende stage.

Type: meeloopstage Geplaatst op:

Ben jij enthousiast, klantvriendelijk, representatief en op zoek naar een uitdagende stage als frontoffice medewerker? Dan is dit de ideale stageplek voor jou! Bij een hotel op Curaçao hebben we een leuke en leerzame stageplek beschikbaar.