Gezocht: communicatie/MER student gezocht voor uitdagende stage op Curaçao

Type: meeloopstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 05
Per wanneer Per direct en per februari 2019
Lengte Vijf maanden
Studierichting Hbo- of wo-niveau, Marketing, MER, Commerciële Economie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloopstage
Aantal uren Variabel tot 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Functieomschrijving:

Wij zijn opzoek naar een gedreven student die van een uitdaging houdt. Het betreft een stage op Curaçao waarbij jij jouw ervaring en kennis als commerciële student in de praktijk kan toepassen.

Als stagiaire loop je stage bij een bedrijf op Curaçao die zich bezig houdt met het werven en selecteren van mensen. Het bedrijf brengt werknemers in contact met werkgevers én andersom. Tot jouw takenpakket behoort onder andere het binnenhalen van de nieuwe kandidaten. Daarnaast ga jij je saleservaringen uitbreiden en de marketingafdeling ondersteunen. Je houdt je ook bezig met het mail- en telefoonverkeer, eerste klantcontact én je moet de sollicitatiegesprekken inplannen. Ook dagelijkse werkzaamheden zal jij gaan uitvoeren.

Functie eisen:

Wij zijn op zoek naar een student die zelfstandig kan werken maar ook goed functioneert in teamverband. Je moet initiatief tonen en eigen inbreng wordt op prijs gesteld. Een spontane student met goede communicatievaardigheden is perfect voor deze vacature. Zowel de Nederlandse als Engelse taal moet je goed beheersen.

Neem contact met ons op

stage-curacao-zonsondergang-vanaf-steiger