Vervoer tijdens je stage op Curaçao

Vervoer is iets dat je echt nodig hebt tijdens je stage op Curaçao. Hoewel Curaçao een eiland is, is het toch een stuk groter dan je in eerste instantie zou verwachten. Op Curaçao wordt niet gefietst en lopen in de hitte is vaak niet te doen. Openbaar vervoer is er wel, maar er is geen vaste dienstregeling. Daarom is het dus van belang om eigen vervoer te hebben. Zo kun je zelf naar je stage toe rijden, maar ook boodschappen doen of een dagje naar westpunt gaan.

Op het eiland kun je scooters en auto’s huren. Een scooter kost rond de 425 ANG. per maand. Een auto kost tussen de 800 en 1090 ANG. per maand. De goedkopere en vaak oudere auto’s hebben over het algemeen geen airco en zijn alleen WA-verzekerd. De duurdere en vaak nieuwere auto’s hebben meestal wel een airco en zijn Allrisk verzekerd.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een betrouwbare auto hebben. Daarbij doelen wij voornamelijk op de veiligheid. Wij vinden dat een auto motorisch goed moet zijn en voorzien moet zijn van airbags en autogordels. Wij raden al onze studenten dan ook aan om een goede auto te huren tijdens hun stage op Curaçao.

Wil je een auto hebben tijdens jouw stage op Curaçao? Wij helpen je graag om een goede auto te zoeken en te reserveren! Lees ook: http://bocuracao.nl/blog/autorijden-op-curacao

Neem contact met ons op