Ontspanning tijdens je stage op Curaçao

curacao-ontspanning

Naast je stage op Curaçao is er ook tijd om te ontspannen en te genieten van het prachtige eiland. Op Curaçao valt genoeg te doen en te zien. Op je vrije middag kun je lekker naar het strand gaan. Ook kun je gezellig met wat vrienden een koude Amstel Bright of cocktail drinken op het terras. Verder kun je ook altijd nog een kijkje nemen in Willemstad, tijdens je stage op Curaçao.

Er zijn veel restaurantjes waar je gezellig kunt eten of wat kunt drinken. Bij sommige restaurants kun je al een daghap krijgen voor maar €8,00 tot €10,00. Ook zijn er iedere dag op meerdere plekken happy hours. Iedere avond is één plek ‘the place to be’; alle stagiaires, werknemers en lokale bevolking komen daar bijeen om te feesten en gezellig wat te drinken.

Ook zijn er genoeg activiteiten die je kan ondernemen tijdens je stage op Curaçao. Denk maar aan surfen, suppen, watersporten, jetskiën, flyboarden, mountainbiken en zeilen. Daarnaast kun je ook naar de struisvogelfarm, het Christoffelpark, Shete Boka, Klein Curaçao bezoeken met de boot of een buggytocht maken. Maar gewoon zoals in Nederland een avondje bowlen, naar het casino of naar de bioscoop kan natuurlijk ook! Op maandag voor €2,50 naar de nieuwste films en op dinsdag en woensdag is het tweede kaartje gratis.

In het submenu vind je meer informatie over Curaçao en wat je allemaal kan doen op het mooie eiland.

Neem contact met ons op