Onze klanten zeggen

Bo Curacao heeft mij tijdens mijn avontuur op Curaçao enorm geholpen! Zowel in de voorbereiding als tijdens mijn verblijf. Ze staan altijd voor je klaar en persoonlijk vond ik het enorm fijn om iets te hebben waar je altijd op kan rekenen in een onbekend land met een andere cultuur. Zeker een aanrader.
-- Bo (stage februari 2020 voor 5 maanden, Leisure en event management)

Voor mij was Bo Curaçao het steuntje in de rug dat ik nodig had om het avontuur aan te gaan. Ze namen waar mogelijk mijn zorgen uit handen en hielpen mij met het rondkrijgen van mijn stage op Curaçao. Eenmaal aangekomen op het prachtige Curaçao zorgden zij er ook voor dat ik me snel thuis voelde op dit prachtige eiland!
-- Daniel (stage september 2019 voor 6 maanden, Sport en bewegingskunde)

Bo Curacao heeft mij geholpen bij het vinden van een goede stage en een leuk huis waardoor ik kan terugkijken op een onvergetelijke en zorgeloze tijd. Naast dat ze ten alle tijden voor je klaarstaan met antwoorden op de meest uiteenlopende vragen, zijn het ook nog eens hele leuke mensen! Aanrader!
-- Roy (stage september 2019 voor 5 maanden, Bedrijfskunde)

Als chaotische persoon ben Bo Curaçao super dankbaar! Alles werd zo op een duidelijke manier voor me geregeld dat het voor mij echt helemaal geordend was. Hier werden me ouders ook echt blij, want op deze manier konden ze mij zonder zorgen naar Curaçao laten gaan.
-- Felicia (stage september 2019 voor 3 maanden, Hotel- en Eventmanagement)

Ik heb 3 maanden op Curaçao stage gelopen. Ik heb veel geleerd, veel mensen ontmoet en elke dag genoten van het weer! Het was een geweldige ervaring om nooit te vergeten!
-- Sophie (stage september 2019 voor 3 maanden, Verkoopadviseur)

Bo Curaçao heeft mij vanaf het begin goed bijgestaan in het vinden van een stage, huisvesting en een auto. Nadat ik mijn behoeftes heb uitgewisseld kwam ik al snel in contact met leuke bedrijven en dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu stage loop bij een mooie & interessante organisatie. Bo Curaçao is (nog) altijd zeer betrokken geweest bij vorderingen rondom mijn tijd op Curaçao. Opgehaald worden vanaf het vliegveld, een kennismakingsgesprek in je eerste stageweek zorgt ervoor dat je makkelijker gesetteld bent. Al met al zeer positieve ervaringen!
-- Jochem (stage mei 2019 voor 3 maanden, Hotel & eventmanagement)

Het was heel fijn om samen te werken met Bo Curaçao omdat het hele aardige mensen zijn en ze zijn ook heel snel. Ze hadden voor mij een stage gevonden binnen 2 weken. De stage is ook nog heel leuk.-- Joes (stage mei 2019 voor 3 maanden, Commercieel Business management)

Bo Curaçao, wat een top organisatie! Ze helpen je op ieder vlak en staan altijd direct voor je klaar. Ik heb de tijd van me leven, en dat had niet zo geweest zonder Bo Curaçao. Echte aanrader dus!
-- Britney (stage mei 2019 voor 3 maanden, Travel & Hospitality leidinggevend)

Top service! Bo Curaçao heeft vanaf het begin van mijn stageperiode goed contact onderhouden met me en me geholpen aan m'n stage natuurlijk. Hier ben ik hun zeer dankbaar voor. Kan altijd terecht bij ze als ik vragen heb. En niet te vergeten, de toffe uitjes die Bo Curaçao organiseert voor mede studenten die via Bo hier zijn gekomen. :) -- Pamela (stage mei 2019 voor 3 maanden, Hotel & eventmanagement)

Wil jij zorgeloos stage lopen op Curaçao? Regel dit dan via Bo Curaçao! Ik was nog nooit op Curaçao geweest en ik stond er in mijn eentje voor, gelukkig waren zij er voor mij en regelde ze al mijn uiteenlopende zaken, van een stageplek tot bepaalde verzekeringen en van een Sim-kaart tot een zorgeloze periode.
-- Remi (stage februari 2019 voor 5 maanden, Commerciële economie)

Bo Curaçao is een erg fijn team om geholpen door te woren. Met alle kleine dingetjes kan je bij ze terecht. Ik had niet zonder ze gekund! -- Anne (Stage februari 2019 voor 5 maanden)

Hier op Curaçao ebben we natuurlijk hele mooie en leuke dingen gedaan! Zo zijn we met het hele huis naar Klein Curaçao gevaren met de Blue Finn wat een ontzettend leuke dag was! Bij Zanzibar en andere feestjes heb je een mooie zonsondergang wat niet te missen is! Ook zijn er meerdere huisgenoten jarig wat we vieren in de partybus die ons daarna afzet bij een te gek strandfeestje! Hier op Curaçao hebben we met het hele huis carnaval gevierd en zijn we naar de Grote Parade geweest, waar we de hele dag heerlijk hebben genoten met muziek en dans! -- Paulina (Stage februari 2019 voor 5 maanden)

Met Bo Curaçao had ik erg fijn contact. Het was erg duidelijk allemaal en ze reageren heel snel. Curaçao is een fantastisch eiland, vooral de feestjes, love it! -- Marith (Stage februari 2019 voor 5 maanden)

Wat heb ik een onvergetelijke tijd gehad op Curaçao. Ik heb geen seconde spijt van deze geweldige ervaring en heb zoveel lieve en leuke mensen ontmoet! Door Bo Curaçao was alles geweldig geregeld. Super fijn dat zij alles op Curaçao voor mij hebben geregeld, zodat ik zorgeloos het avontuur aan kon gaan! -- Beaudine (Stage september 2018 voor 5 maanden)

Ik raad het 100% aan om Bo Curaçao te gebruiken als stagebemiddelaar voor je stage op Curaçao. ze regelen alles voor je en je kan met vragen bij ze terecht. Hierdoor kan je zorgeloos chillen op Curaçao zonder stress! -- Dijana (Stage september 2018 voor 5 maanden)

Als je alles goed geregeld wil hebben voor je avontuur op Curaçao zou ik Bo Curaçao zeker aanraden! Zij hebben goede contacten op het eiland en blijven net zo lang zoeken totdat ze jouw wensen kunnen vervullen. Ook de medewerkers van Bo Curaçao zijn erg spontaan en het contact verloopt soepel en informeel. -- Elle (Stage september 2018 voor 5 maanden)

Bo Curaçao is voor mij een top bemiddelaar geweest voor het matchen met een juiste stage die bij me past. Alles was goed geregeld en om in me eentje naar Curaçao te gaan voor een avontuur in het diepe is het fijn dat alles goed geregeld is. Voor Bo Curaçao is dit routine. Ze gaven me goede tips, huisvesting was goed geregeld en de stage was precies wat ik zocht. Leuke nieuwe mensen leren kennen en vooral veel gelachen, genoten en gefeest onder de zon! -- Jan (Stage september 2018 voor 5 maanden)

Met dank aan Bo Curaçao heb ik een geweldige tijd op Curaçao gehad! Alles is top geregeld en wanneer je vragen of problemen hebt kan je altijd bij hun terecht. Ik zou dit iedereen aanraden die op zoek is naar een geweldige ervaring op het mooie eiland Curaçao. -- Roan (Stage september 2018 voor 5 maanden)

Ik vond dat Bo Curaçao met snel in contact bracht met mijn stagebedrijf. Verder was er fijne hulp tijdens het regelen van alles voor het verblijf op het eiland. -- Youri (Stage september 2019 voor 5 maanden)

Bo Curaçao is een duidelijk en enthousiast bemiddelingsbureau met erg vriendelijke vrouwen. Ik was erg blij met de duidelijke afspraken en bemiddeling. Ik heb er geen spijt van dat ik de bemiddeling heb gekozen. -- Anouk (Stage september 2018 voor 5 maanden)