Onze klanten zeggen

Bo Curaçao heeft snel een stageplek voor mij kunnen regelen. Ik heb het totaalpakket gekozen, waarin ook mijn huisvesting, auto, vergunningen en overige documenten werden geregeld. Hierdoor kon ik zorgeloos mijn avontuur op Curaçao beginnen. Het contact tijdens mijn tijd op Curaçao ervaar ik als fijn! Ze reageren snel en helpen graag.
-- Sabine (stage april 2023 voor 3 maanden, Onderwijs)

Ik heb een erg prettige ervaring met Bo Curaçao. Zowel voorafgaand aan mijn stage als tijdens, kon ik bij ze terecht en hielpen ze waar nodig; denk aan stagevergunning, verblijf, maar ook autoverhuur etc. Bij eventuele problemen gaan ze erg oplossingsgerecht te werk, waardoor zij mijn tijd op Curaçao mede onvergetelijk hebben gemaakt!
-- Eline (stage februari 2023 voor 3 maanden, Marketing)

Voor mijn half jaar in curaçao heb ik via Bo Curaçao een totaalpakket afgenomen. Hierdoor heeft Bo alles rondom mijn stage, huisvesting, auto en vergunningen geregeld. Bo werkte snel en heel persoonlijk, hierdoor had ik alles snel kunnen regelen en geniet ik van mijn tijd op Curaçao
-- Myrthe V (stage februari 2023 voor 5 maanden, Bedrijfskunde)

In februari ben ik aangekomen op Curaçao. Het eiland en de mensen voelen nu al als een warm bad en ik wil al niet meer weg. Dit heb ik ook zeker te danken aan Bo Curaçao; hoe zij mij hebben opgevangen en alles hebben geregeld, heeft heel veel gescheeld in spanning en stress.
Ik kan het zeker aanraden om je stage en verblijf via Bo Curaçao als bemiddelingsbureau te regelen. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is voor vertrek en tijdens je verblijf.
-- Sam (stage februari 2023 voor 5 maanden, Marketing)

Via Bo Curaçao heb ik mijn stageplek gevonden. Het contact voelde persoonlijk en de communicatie was duidelijk. Ik raad Bo Curaçao aan als je goed geregeld op reis wil gaan om de tijd van je leven te hebben!
-- Sanne (stage februari 2023 voor 5 maanden, Marketing)

Bo Curaçao ontzorgt je volledig in het regelen van een stage, huisvesting, vervoer en vergunning! Het team bestaat uit leuke medewerkers die altijd te benaderen zijn en voor je klaar staan. Ik heb een toptijd beleefd op het eiland, waaraan Bo Curaçao zeker heeft bijgedragen; daarom raad ik ze zeker aan bij andere studenten die een stage op Curaçao overwegen!
-- Meike (stage februari 2023 voor 5 maanden, Marketing&Communicatie)

Bo Curacao is een organisatie die snel te hulp schiet bij vragen en denkt met iedereen mee! Ze kijken goed naar je profiel waardoor ze met hun brede netwerk voor iedereen een passende stage kunnen vinden die bij hun interesses passen!
-- Julia (stage februari 2023 voor 5 maanden, Marketing)

Ik raad Bo Curacao zeker aan voor iedereen die stage wilt komen lopen op Curaçao! Ik wist zelf niet goed waar ik moest beginnen toen ik besloot om naar Curaçao te gaan, maar hier heeft Bo Curaçao mij ontzettend goed bij geholpen. Ik heb zowel mijn stage als huisvesting via hun geregeld en dit liep allemaal super soepel. Ook tijdens mijn verblijf kon ik voor vragen altijd bij hun terecht, dit was superfijn!
-- Mirjam (stage februari 2023 voor 5 maanden, Marketing)

‘Goh, hoe heb jij toch zo snel en goed je stage kunnen regelen en alles wat daarbij komt kijken op Curacao?’, luidde de vraag van mijn opa. En daar had ik maar 1 antwoord op: ‘Bo Curacao!’ Elk moment van de dag staat dit bedrijf voor je klaar zodat dat jij zorgeloos in het vliegtuig stapt naar Curacao, maar ook écht kunt genieten van je tijd op het eiland. Ze zorgen voor voorbereiding, zekerheid en gepersonaliseerde hulp. Als je besluit bij hen iets te regelen, weet je zeker dat het goedkomt. Wat wil je nog meer?
-- Lisa (stage februari 2023 voor 5 maanden, Psychologie)

Via Bo Curaçao heb ik mijn buitenlandsstage geregeld. Het team van Bo Curaçao is erg vriendelijk en staat altijd voor je klaar. Het team regelt alle zaken zoals vergunningen, stageplek en woonvesting om een leuke en zorgeloze tijd te hebben!
-- Sandra L (stage februari 2023 voor 5 maanden, Marketing)

Bo Curacao heeft mij tijdens mijn avontuur op Curaçao enorm geholpen! Zowel in de voorbereiding als tijdens mijn verblijf. Ze staan altijd voor je klaar en persoonlijk vond ik het enorm fijn om iets te hebben waar je altijd op kan rekenen in een onbekend land met een andere cultuur. Zeker een aanrader.
-- Bo (stage februari 2020 voor 5 maanden, Leisure en event management)

Voor mij was Bo Curaçao het steuntje in de rug dat ik nodig had om het avontuur aan te gaan. Ze namen waar mogelijk mijn zorgen uit handen en hielpen mij met het rondkrijgen van mijn stage op Curaçao. Eenmaal aangekomen op het prachtige Curaçao zorgden zij er ook voor dat ik me snel thuis voelde op dit prachtige eiland!
-- Daniel (stage september 2019 voor 6 maanden, Sport en bewegingskunde)

Bo Curacao heeft mij geholpen bij het vinden van een goede stage en een leuk huis waardoor ik kan terugkijken op een onvergetelijke en zorgeloze tijd. Naast dat ze ten alle tijden voor je klaarstaan met antwoorden op de meest uiteenlopende vragen, zijn het ook nog eens hele leuke mensen! Aanrader!
-- Roy (stage september 2019 voor 5 maanden, Bedrijfskunde)

Als chaotische persoon ben Bo Curaçao super dankbaar! Alles werd zo op een duidelijke manier voor me geregeld dat het voor mij echt helemaal geordend was. Hier werden me ouders ook echt blij, want op deze manier konden ze mij zonder zorgen naar Curaçao laten gaan.
-- Felicia (stage september 2019 voor 3 maanden, Hotel- en Eventmanagement)

Ik heb 3 maanden op Curaçao stage gelopen. Ik heb veel geleerd, veel mensen ontmoet en elke dag genoten van het weer! Het was een geweldige ervaring om nooit te vergeten!
-- Sophie (stage september 2019 voor 3 maanden, Verkoopadviseur)

Bo Curaçao heeft mij vanaf het begin goed bijgestaan in het vinden van een stage, huisvesting en een auto. Nadat ik mijn behoeftes heb uitgewisseld kwam ik al snel in contact met leuke bedrijven en dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu stage loop bij een mooie & interessante organisatie. Bo Curaçao is (nog) altijd zeer betrokken geweest bij vorderingen rondom mijn tijd op Curaçao. Opgehaald worden vanaf het vliegveld, een kennismakingsgesprek in je eerste stageweek zorgt ervoor dat je makkelijker gesetteld bent. Al met al zeer positieve ervaringen!
-- Jochem (stage mei 2019 voor 3 maanden, Hotel & eventmanagement)

Het was heel fijn om samen te werken met Bo Curaçao omdat het hele aardige mensen zijn en ze zijn ook heel snel. Ze hadden voor mij een stage gevonden binnen 2 weken. De stage is ook nog heel leuk.-- Joes (stage mei 2019 voor 3 maanden, Commercieel Business management)

Bo Curaçao, wat een top organisatie! Ze helpen je op ieder vlak en staan altijd direct voor je klaar. Ik heb de tijd van me leven, en dat had niet zo geweest zonder Bo Curaçao. Echte aanrader dus!
-- Britney (stage mei 2019 voor 3 maanden, Travel & Hospitality leidinggevend)

Top service! Bo Curaçao heeft vanaf het begin van mijn stageperiode goed contact onderhouden met me en me geholpen aan m'n stage natuurlijk. Hier ben ik hun zeer dankbaar voor. Kan altijd terecht bij ze als ik vragen heb. En niet te vergeten, de toffe uitjes die Bo Curaçao organiseert voor mede studenten die via Bo hier zijn gekomen. :) -- Pamela (stage mei 2019 voor 3 maanden, Hotel & eventmanagement)

Wil jij zorgeloos stage lopen op Curaçao? Regel dit dan via Bo Curaçao! Ik was nog nooit op Curaçao geweest en ik stond er in mijn eentje voor, gelukkig waren zij er voor mij en regelde ze al mijn uiteenlopende zaken, van een stageplek tot bepaalde verzekeringen en van een Sim-kaart tot een zorgeloze periode.
-- Remi (stage februari 2019 voor 5 maanden, Commerciële economie)