Welkomst event Bo Curaçao op de Blue C - Stageperiode September 2019

op


Afgelopen zondag 8 september 2019 hadden wij van Bo Curaçao weer onze terugkerende welkomstborrel! Iedere stage periode organiseren wij een welkomstborrel om de nieuwe studenten van die periode welkom te horen op het mooie eiland Curaçao. Tijdens deze welkomstborrel kunnen de stagiaires kennis maken met elkaar. En staan wij als team Bo Curaçao klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Al met al willen we graag de stagiaires een leuke en gezellige dag/middag bezorgen.

Afgelopen jaren hebben we verschillende welkomstborrels gehad, o.a. een poolparty, een barbecue en een borrel op het strand. Iedere keer is het weer een groot succes! Deze keer wilden we het nog bijzonderder aanpakken. In samenwerking met Blue C Watersports (Dive Division) hebben we een prachtige middag kunnen organiseren op een catamaran.

Om 11:15 uur zondag verzamelden we bij Blue Bay beach. Om vervolgens om 12:00 uur op de Blue C te stappen en onze tocht over de Caraïbische zee te starten. We maakten een mooie tocht langs de kust van Curaçao richting Westpunt. Na een tijdje varen zijn we voor anker gegaan hebben we de anker uitgegooid en werd de barbecue aangestoken. Iedereen kon genieten van een broodje hamburger, hotdog en diverse drankjes.

Op de Blue C waren snorkelssets aanwezig en kon iedereen een duik nemen in het helderblauwe water. Na een tijd te hebben gezwommen, gegeten en gekletst met elkaar onder het genot van drankjes, zijn we weer richting Blue Bay gegaan.

We hebben een enorm leuke dag gehad, hebben genoten van de catamaran, de studenten en de prachtige zee en kust van Curaçao. We hopen dat iedereen net zo’n fijne dag heeft gehad en willen iedereen bedanken voor de gezelligheid! Een speciaal bedankje voor Blue C Watersports (Dive Division) voor het mogelijk maken van deze dag. Voor alle huidige stagiaires heel veel plezier en succes op Curaçao! En voor alle nieuwe stagiaires, we kijken uit naar onze volgende welkomstborrel!

Lezen hoe de vorige welkomstborrel ging?