Even voorstellen: Beaudine!

op

Bon dia!

Ik ben Beaudine, 19 jaar en zit in het 3e jaar van de opleiding Bedrijfskunde. Ik loop vanaf september 5 maanden stage bij Bo Curaçao. Hier ga ik mijn uiterste best doen voor ‘jouw stage onder de zon’. Naast mijn opleiding houd ik mij bezig met sporten, ik heb 11 jaar gevoetbald. Helaas heb ik dit seizoen afscheid moeten nemen van mijn team om stage te kunnen lopen op Curaçao. Verder vind ik het altijd gezellig om leuke dingen te doen met vrienden!

Ondanks mijn leuke leventje in Nederland ga ik nu toch het avontuur aan op Curaçao. Ik heb voor dit eiland gekozen omdat ik hier lekker Nederlands kan blijven praten, voor het heerlijke weer en vooral voor de prachtige stranden en ‘good vibes’ die hier hangen. Daarnaast hoop ik hier veel mooie vriendschappen te sluiten. Ook ontbreek het in Curaçao niet aan feestjes, iets waar ik samen met mijn huisgenootjes nog vaak te vinden zal zijn!

Dus voor alle studenten op dit mooie Curaçao: ik hoop jullie snel te ontmoeten!
En voor alle studenten in Nederland: misschien help ik jou binnenkort wel aan een stage op dit prachtige eiland. Een levenservaring en prachtig avontuur: dat kan ik je uit eigen ervaring (na een week) al vertellen ;)

foto-welkomsblog

Beaudine hield tijdens haar stage vlogs bij. Bekijk hier haar vlogs!