Stagemarkt

op

Regelmatig staan wij op stagemarkten of geven wij presentaties op hogescholen. We geven studenten, maar ook docenten dan informatie over een stage op Curaçao en alles wat erbij komt kijken. Tijdens zo'n markt of presentatie nemen wij verschillende dingen mee om studenten een goed beeld te kunnen geven. Zo hebben we flyers en onze banner mee, maar ook onze stagemarktfolder waar in het kort van alles in staat over een stage op Curaçao en onze budgetplanners.

Onze collega, Marijke, is meestal aanwezig tijdens deze momenten. Zij heeft zelf vroeger ook stage gelopen op Curaçao en kan dus ook uit haar eigen ervaring studenten informeren. Zij geeft de studenten en docenten informatie, maar beantwoord ook al hun vragen.

De eerste stagemarkt van dit schooljaar is inmiddels geweest, namelijk vorige week in Rotterdam. Er heerste een fijne sfeer, met muziek en alle deelnemende partijen hadden hun kraampje mooi ingericht. Studenten vinden Curaçao vooral interessant, omdat je er toch Nederlands kunt spreken, veel Nederlandse studenten erheen gaan en het er altijd lekker weer is. Wij vinden het altijd erg leuk om de studenten te informeren en nog enthousiaster te maken om stage te komen lopen op Curaçao.

De volgende stagemarkten staan ook weer voor de deur. Zo staan we maandag 29 oktober op het Careerevent van de Avans Hogeschool en op de internationale stagemarkt van het Alfa College. Dinsdag 22 november staan we op de wilwegdag in Utrecht.

Wil je dat wij ook bij jouw op school op een stagemarkt komen staan? Of een presentatie komen geven? Of heb je een vraag over stage lopen op Curaçao? Neem dan contact met ons op per mail of WhatsApp!

stagemarktmarijke