Stagemarkt

op

Regelmatig staan wij op stagemarkten of geven wij presentaties op hogescholen. We geven studenten, maar ook docenten dan informatie over een stage op Curaçao en alles wat erbij komt kijken. Tijdens zo'n markt of presentatie nemen wij verschillende dingen mee om studenten een goed beeld te kunnen geven. Zo hebben we flyers en onze banner mee, maar ook onze stagemarktfolder waar in het kort van alles in staat over een stage op Curaçao en onze budgetplanners.

Onze collega, Marijke, is meestal aanwezig tijdens deze momenten. Zij heeft zelf vroeger ook stage gelopen op Curaçao en kan dus ook uit haar eigen ervaring studenten informeren. Zij geeft de studenten en docenten informatie, maar beantwoord ook al hun vragen.

De afgelopen jaren hebben we op vele stagemarkten mogen staan en toekomstige Curacao stagiaires gesproken. Er heerste altijd een fijne sfeer, vaak met muziek en alle deelnemende partijen richten hun kraampje mooi in. Studenten vinden Curaçao vooral interessant, omdat je er toch Nederlands kunt spreken, veel Nederlandse studenten erheen gaan en het er altijd lekker weer is. Wij vinden het altijd erg leuk om de studenten te informeren en nog enthousiaster te maken om stage te komen lopen op Curaçao.

Wil je dat wij ook bij jouw op school op een stagemarkt komen staan? Of een presentatie komen geven? Of heb je een vraag over stage lopen op Curaçao? Neem dan contact met ons op per mail of WhatsApp!

stagemarktmarijke