Vlog 3: Een week met stagiaire Bo

op

In deze vlog neemt onze nieuwe stagiaire Bo jullie mee in haar eerste twee weken op Curaçao. Als eerst zal Bo zichzelf nog even in het kort voorstellen, zodat jullie haar wat beter kunnen leren kennen.

Ik ben Bo Bakker, 21 jaar oud en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Ik bevind mij momenteel in mijn afstudeerjaar van de opleiding Tourism Management aan Hogeschool Inholland Haarlem. Vanaf jongs af aan heb ik al affiniteit met reizen, het avontuur en alles daaromheen. Het was hierdoor ook een makkelijke keuze om mijn stage uit te voeren in het buitenland. Dit is namelijk iets wat ik al heel lang heb gewild en uiteindelijk ook werkelijkheid is geworden. Tijdens mijn studie heb ik al diverse dingen georganiseerd wat betreft reizen en evenementen, ik haal hier altijd veel energie uit en kan mijn creativiteit kwijt. Ik kan daarom ook niet wachten om bij Bo Curaçao aan de slag te gaan. Hier ga ik mij voornamelijk bezighouden met de evenementen en de marketing, dus jullie zullen mij op de socials ongetwijfeld voorbij zien komen.

Een week vol nieuwe indrukken
Op vrijdag 4 februari landde Bo op Hato airport Curacao, hier werd ze opgehaald door Amber. Ze hebben vervolgens de koffers afgezet bij Casa de Palmera, de verblijfplaats van Bo voor de komende 4 maanden. Hierna zijn ze gelijk doorgegaan naar Casa de Iguana. Er was namelijk een feestje georganiseerd en alle bewoners van Palmera waren ook aanwezig. Op deze manier had Bo gelijk gezellig kennis gemaakt met alle bewoners van de 2 huizen, een geslaagde avond!

De dagen die daarop volgden stonden vooral in het teken van het eiland ontdekken. Zo is Bo datzelfde weekend naar Westpunt geweest met haar huisgenoten. Hier zijn verschillende strandjes bezocht. Zo hebben ze bij Porto Marie de varkens op het strand zien chillen, bij Playa Grandi met schildpadden gezwommen en bij de Grote Knip een heerlijke smoothie gescoord.

Na een weekend vol nieuwe indrukken was het tijd voor de eerste stagedag van Bo. Tijdens de stageperiode gaat Bo zich voornamelijk richten op de social media en een afstudeeronderzoek uitvoeren wat zich focust op de evenementen. Kortom een leerzame periode voor de boeg!

Etentjes met huisgenoten
Diezelfde week heeft Bo gelijk weer veel activiteiten ondernomen met haar huisgenoten. Zo zijn de bewoners van Palmera gezellig uiteten geweest. Elke dinsdag is het pasta avond bij de Heeren dus dit konden zij natuurlijk niet overslaan. Daarnaast stond er meteen weer een nieuw etentje op de planning. Dymphe, een van de huisgenoten van Bo was namelijk jarig en dit moest gevierd worden. Om deze reden is het huis gezamenlijk uiteten geweest bij Osteria Rosso vervolgd door een gezellige white party in de tuin van palmera.

Eindelijk weer feestjes
Verder kregen alle studenten op curaçao het gelukkige nieuws dat alle feestjes weer door kunnen gaan op het eiland tot 400 man en dat de avondklok is afgeschaft. Dit hebben de bewoners van palmera natuurlijk goed gevierd op de verschillende happy hours en feestjes! Op vrijdag waren zij te vinden bij Madero waar eindelijk na een lange periode gedanst kon worden. Vervolgens waren veel studenten zaterdag aanwezig bij de happy hour op Zanzibar, waar het feestje tot in de late uurtjes door ging. Het weekend werd uiteindelijk afgesloten bij Wet & Wild op Mambo beach.

Voor meer video's: Klik hier