Vlog 5: Een week met stagiaire Sophie

op

In deze vlog neemt Sophie jullie mee in haar volgeplande weekend.

Heimingway at sea
Ze opent haar vlog met een live band die op vrijdag te gast is bij Heimingway, dit is een restaurant aan het einde van Mambo. Hier wordt gegeten, gedronken, gezongen en gedanst. Ze vond de sfeer onwijs leuk hier. Vele van de studenten gaan op vrijdag naar Madero maar Sophie wil ook de lokale restaurantjes en uitgaansgelegenheden bezoeken om wat mee te krijgen van de Antilliaanse cultuur.

Bbq @Daaibooi
De volgende dag vertrokken zij met een grote groep van Girasol naar Daaibooi. Hier hadden twee huisgenoten een BBQ geregeld. Op zo een dag neemt iedereen zijn of haar eigen koelbox mee met vlees en drinken en maak je er vooral een gezellige dag van. Hier op Curaçao worden zulke BBQ’s meer gezien als lunch omdat iedereen voor het donker wordt weer naar huis wil rijden in verband met de slecht verlichte wegen bij het Westpunt. Zo vertrok Sophie na het zien van de zonsondergang weer terug naar huis.

Fuik & Wet en Wild
Op zondag vertrok Sophie met haar vriendinnen naar Fuik. Elke zondag komen hier verschillende soorten boten met dj’s en muziek naartoe om te feesten tot 18:00/19:00. De meiden werden eerst gebracht naar Fuik waarbij ze vervolgens konden overstappen op andere boten. Na het terugvaren van Fuik zijn ze met een grote groep naar Wet & Wild gegaan, hier kwam uiteindelijk nog een kleine carnavals parade optreden.

Vriendin op bezoek
Na haar drukke weekend ging Sophie woensdag haar vriendin ophalen van de Airport, zij zal hier voor een week bij Sophie verblijven. Ze hebben samen gegeten bij El Grill & Mexicano wat bij Mambo zit. Dit restaurant is zeker een aanrader voor de mensen die houden van Mexicaans eten, zoals: burritos, nachos, queseadilla’s. Nadat ze hebben gegeten zijn ze gelijk doorgegaan naar Cabana wat ook gelegen is op Mambo. Op woensdag komen hier heel veel studenten heen maar ook wat lokale mensen.

Voor meer video's: Klik hier