Vlog 1: Charlotte haar eerste week op Curaçao

op

Vlog 1: Eerste week op Curaçao

In deze vlog neem ik, Charlotte, jullie mee op pad gedurende mijn eerste week hier als stagiaire op Curacao!

Bootcamp:
Deze week zijn we met een groep studenten naar de bootcamp les geweest bij Fort Nassau. Hier konden we sporten met een prachtig uitzicht. De bootcamp les is een gevarieerde training met zowel cardio onderdelen als krachttraining. Echt een perfecte manier om toch fit te blijven tijdens de stageperiode, maar het is bovenal heel gezellig om gezamenlijk bezig te zijn.

Gezamenlijk diner:
De afgelopen week hebben we ook met een hele groep studenten een gezamenlijk diner in de tuin gehad. We hadden heerlijke pizza’s besteld bij Osteria Rosso, bij vele was vooral de carpaccio pizza favoriet. Een lekker wijntje kon deze avond ook niet ontbreken ;-) Later op de avond ging de muziek lekker hard aan en barste het feest echt los.

Cabana:
Cabana beach op het strand van Mambo staat bekend om de woensdagavond feestjes, deze week mocht dit feest voor het eerst sinds de lockdown weer openen. Met een hele groep studenten zijn we daar naartoe gegaan, het was een ontzettend leuke avond. We begonnen al goed met een happy hour en later op de avond kwam er ook een liveband optreden wat voor een echt goede sfeer zorgde. Het was superleuk om weer zo een soort feest te kunnen meemaken na de lockdownperiode.

Bioscoop:
Voor een rustige zondagavond zijn we met een aantal studenten naar de bioscoop gegaan. We hebben de nieuwe live action Disney-film ‘Cruella’ bekeken. Dit was een toplocatie om even lekker in de airco te zitten en af te koelen. Natuurlijk hoorde een grote zak popcorn er ook bij!

BBQ Casa de Palmera:
Om de week goed te beginnen hebben we op maandag een gezamenlijke BBQ gehad bij Casa de Palmera. Het hele team van Bo Curaçao was er ook bij. Dit was een goede manier om ook de nieuwe studenten in het huis te introduceren.

Deze eerste week op Curaçao heb ik het enorm naar mijn zin gehad, wat vliegt zo een week toch voorbij... Ik ben benieuwd wat voor leuke dingen er de komende weken nog meer gaan gebeuren.

Bekijk de vlog hieronder!

Bekijk hier de vlog!

Wil je meer video's zien? Bekijk dan de laatste vlog van Nova en Fiene