Even voorstellen: Julia

op

Bon dia!
Mijn naam is Julia Weerheim, ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Bleiswijk. Ik heb afgelopen jaar de opleiding Creative Marketing and Sales aan de Hogeschool Rotterdam succesvol afgerond. Na het afronden ben ik op zoek gegaan naar een nieuw avontuur!

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met vriendinnen om een hapje te eten, te drinken of om festivals te bezoeken. Daarnaast vind ik het heerlijk om te bewegen en mijn hoofd leeg te maken. Sinds afgelopen jaar ben ik vaak te vinden bij op de tennisvereniging voor studenten in Rotterdam!

What's next?
Na het behalen van mijn Hbo-diploma, wilde ik in eerste instantie doorstuderen. Helaas is dat niet gelukt. Maar ik zou mezelf niet zijn als ik geen andere doelen zou hebben. Zo kwam ik in gesprek met Romy, een goede vriendin. Zij vertelde mij over haar aankomend avontuur op Curaçao. Het klonk als een uitgelegen kans om mee te gaan, mezelf verder te ontwikkelen en ervaring op te doen in het buitenland. Zodoende, ben ik net als Romy bij Bo Curaçao terecht gekomen.

Waarom Curacao?
Waarom niet gelijk werken?! Dat zullen de meeste zich afvragen. Ik heb ervoor gekozen om op Curaçao stage te lopen omdat ik nu de kans nog heb om dit avontuur aan te gaan. Het eiland Curaçao heeft mij altijd zeer aangetrokken, de stranden, het weer en de mensen.
Aangekomen op dit eiland, merkte ik al heel snel dat er een heel relaxte sfeer hangt. Je komt heel snel in contact met nieuwe mensen, bouwt vriendschappen op en trekt er vaak op uit om de leukste spots van Curaçao te ontdekken!

stagiaires-curacao

Studentenhuis
Romy en ik verblijven wij al een week in het studentenhuis Casa de Iguana. Dit complex bestaat uit een woonhuis en appartementen. Bij aankomst werden wij warm ontvangen en klikte het snel met de groep. Wij verblijven in een appartement en dat bevalt enorm. Hierdoor kan je jezelf even terugtrekken en tijd voor jezelf te nemen als je dat nodig hebt. Maar vaak gaan we met heel de groep er gezellig op uit!

Gedurende 3 maanden zal ik voornamelijk met Marketing aan de slag gaan bij Bo Curaçao. Denk aan het maken van vlogs, blogs en het oppakken van de social media kanalen. Ik heb enorm veel zin in aankomende periode hier bij Bo Curaçao, om nog meer te leren en er een ervaring van te maken om nooit meer te kunnen vergeten!

Liefs,
Julia