02 Casa de Iguana: Centraal gelegen studenten resort

Type: Huurwoning Geplaatst op:

Label Omschrijving
Studentenhuis nr. 02
Soort huisvesting Studentenhuis wat bestaad uit 9 appartementen en een woonhuis. Het is een soort mini resort in een U-vorm. In het middengedeelte heb je een groot zwembad. In elk appartement bevinden zich 3 tot 4 kamers. Het woonhuis heeft 7 kamers. De kamers in het woonhuis zijn normale tot grote kamers en je deelt dan 1 grote keuken en 2 badkamers. De kamers in de appartementen verschillen van klein, normaal tot groot. Ieder appartement heeft een mini porch, badkamer en een keuken met zitje.
Locatie De locatie is zeer centraal gelegen in de wijk Janwe op steenworp afstand van een supermarkt en de stranden.
Prijs kleine kamer 750 ANG. per maand
Prijs normale kamer 800 ANG. per maand
Prijs grote kamer o.b.v. één persoon 850 ANG. per maand
Prijs grote kamer o.b.v. twee personen 1100 ANG. per maand
Prijs kamer met tweepersoonsbed 900 ANG. per maand
Prijs containerwoning (studio) 1050 ANG. per maand
Kamer Bed, kast, (plafond) fan en/of airco en de grote kamers zijn voorzien van een bureau.
Woning Het woonhuis beschikt over een gezamenlijke keuken, badkamers en toiletten. Ieder appartement is voorzien van een keuken, badkamer en toilet. Daarnaast heeft het resort een buiten bar, een grote picknicktafel, BBQ, ligbedjes, een zwembad en wasmachines.
Gezamenlijke ruimtes De keukens en badkamers worden in het woonhuis en appartementen met elkaar gedeeld.
Veiligheid Het studentenresort ligt in een veilige buurt van Curacao. Het resort is volledig omheind, daarnaast kun je je auto of scooter op het terrein parkeren achter een hek (o.b.v. beschikbaarheid).
Keukengerei Geheel inbegrepen
Linnengoed Niet inbegrepen
Overig Het resort is centraal gelegen, zo sta je zo op het strand of in de supermarkt. Daarnaast hebben de appartementen een zithoekje voor en achter en beschikt het woonhuis over een ruim balkon. Het woonhuis en de appartementen worden 1 keer in de week schoongemaakt. De tuin en het zwembad worden wekelijks onderhouden.
Optioneel In meerdere kamers is het mogelijk om een airco bij te boeken (o.b.v. beschikbaarheid), dit kost in een kamer in het appartement 75 ANG. per maand exclusief stroom. Voor een kamer in het woonhuis kost dit 150 ANG. per maand inclusief stroom.

•Prijzen zijn inclusief: gas en wifi en exclusief: 7% OB, elektra en water. Voor electra en water betaal je per maand 115 ANG. bij normaal verbruik. De appartementen beschikken over Pagatinu, je laadt dan zelf stroom op. De kosten van je stroom kan variëren. De waterkosten zijn 40 ANG. per maand.
• Huurders kunnen gebruik maken van de wasmachine op het complex. Dit kost 30 ANG. per maand.
• Gasten kunnen in overleg blijven slapen voor 25 ANG. p.p. per nacht. Hiervoor krijg je een matras met kussen tot je beschikking.

Rondleiding van het studentenhuis

Foto's studentenhuis
studentenresort
appartementen
cdi1
keuken
Grote kamer
kamer
kamer-1pbed
Kamer met 2 persoons bed
kamer-2pbed
Kleine kamer
kleine-kamer