Elle alweer 3 weken op Curacao!

op

Hi!

Inmiddels ben ik alweer drie weken op Curaçao en ik heb het enorm naar mijn zin! Afgelopen week was mijn derde week dat ik werkzaam ben voor Bo Curaçao. Ik heb in deze drie weken veel nieuwe dingen geleerd en kennisgemaakt met veel nieuwe bedrijven en nieuwe mensen. Het is erg leuk om naast de stranden, restaurantjes en natuur in mijn vrije tijd, op deze manier ook wat te zien van het bedrijfsleven van Curaçao. Tevens vind ik het erg interessant om te bekijken hoe andere stagiaires hun tijd op Curaçao inrichten.

Stage
Ook heb ik vorige week mijn eerste intakegesprekken gevoerd met nieuwe studenten uit Nederland. Het is erg leuk om dit proces nu mee te maken vanuit de ogen van Bo Curaçao. Ditzelfde proces heb ik namelijk ook meegemaakt toen ik mij vorig jaar zelf aanmeldde om een stage te zoeken. Het voeren van de intakegesprekken bevalt mij erg goed. Het is een uitdaging om voldoende informatie uit een intakegesprek te halen, deze uitdaging ben ik aangegaan en mijn ervaring is erg positief. Wat ik vooral ook erg leuk vind aan het voeren van deze intakegesprekken is, dat het met leeftijdsgenoten is. Bij weinig stages in mijn vakgebied komt het voor dat je veel contact hebt met leeftijdsgenoten, wat deze stage dus erg bijzonder maakt.

Vrije tijd
In mijn vrije tijd bezoek ik regelmatig strandjes om lekker de hele dag in de zon te liggen. De stranden die ik onder andere heb bezocht zijn Cas abao, Grote knip, Porto Marie, Jan Thiel en Mambo beach. Stuk voor stuk waren deze stranden prachtig, met het witte zand, de palmbomen en het helderblauwe water. Verder vind ik het ook erg mooi om wat van de natuur van Curaçao te zien. Zo heb ik onlangs National park Shete Boka bezocht. Dit is een natuurgebied aan de noordkant van Curaçao waar de golven ruw tegen de rotsen aanslaan. Ook dit natuurverschijnsel was erg bijzonder om mee te maken. Verder staat er onder andere nog op de planning om de Christoffelberg te beklimmen en met dolfijnen te zwemmen.

Inmiddels zit Elle haar stage er alweer op, lees er alles over in haar afscheidsblog.

bo-curacao-elle
bo-curacao-elle-2