Vlogs Sanne

op

Onze marketingstagiaire Sanne laat d.m.v. vlogs zien hoe haar leven op het eiland eruit ziet. Ze zal haar camera meenemen met al haar avonturen, kijk je mee? Sanne loopt stage van 30 januari tot 22 juni 2023!

Vlog #1 Sanne
In deze vlog zie je Sanne inpakken voor haar reis naar Curacao.

Ze neemt afscheid van haar familie, geeft een roomtour en neemt je mee in haar eerste dagen op het eiland. Een spannend moment, want ze zal hier 5 maanden blijven.

Kijk je de volgende keer weer mee?


Vlog #2 Sanne
In deze vlog zie je een aantal avonturen die Sanne meemaakt op het eiland.

Zo viert zij haar 22e verjaardag op Klein Curacao en gaat zij 's avonds heerlijk uiteten bij Saint Tropez Ocean Club. Dit niet alleen, want ze vindt het heerlijk om dingen te ondernemen. Zo besloot Sanne met 9 andere meiden om de Christoffelberg te beklimmen om 6 uur 's ochtends! Dit was een drukke week maar wel gevuld met veel leuke activiteiten.

Kijk je de volgende keer weer mee?


Vlog #3 Sanne
In deze vlog zie je dat de familie van Sanne op bezoek komt. Daarnaast zijn er een aantal leuke plekken in beeld gebracht waar je met je familie/vrienden zeker een kijkje moet nemen wanneer ze op het eiland zijn.

De vlog begint met een paddelwedstrijd tegen andere huisgenoten van Casa de Iguana. Dit is een leuke, sportieve activiteit om te doen in de ochtend of avond. Dit kan je doen bij Padel Curaçao. Daarna heeft Sanne haar familie opgehaald bij het vliegveld Hato. Ze vond dit enorm leuk maar ook een tikje spannend. Daarna hebben zij vooral veel strandjes bezocht zoals Jan Thiel, Koko's en Tugboat beach. Het was een erg leuke week om alles van het eiland te kunnen laten zien.

Kijk je de volgende keer weer mee?


Vlog #4 Sanne
In deze vlog neemt Sanne jullie weer mee in haar week als stagiaire op Curaçao. De week begint ze met het halen van souvenirtjes voor thuis. Nadat ze haar tas weer teruggevonden had ging ze door naar de Gouveneur, een heerlijk restaurant gelegen in Willemstad. Tot slot heeft zij gesport en heeft zij haar nagels laten doen. Al met al is er genoeg gebeurd om aan jullie te laten zien. Veel kijkplezier :) Neem vooral ook een kijkje bij Sanne haar voorgaande vlogs.

Kijk je de volgende keer weer mee?


Vlog #5 Sanne
In deze vlog leg ik uit wat een transfer is en hoe dit precies in zijn werk gaat. Vervolgens is te zien dat ik met een groep huisgenoten naar het Sea Aquarium en Dolphin Academy ga. Twee vrienden van mij besloten namelijk om met dolfijnen te gaan zwemmen.. Hoe dat er precies aan toe ging vertel ik in deze vlog. Daarna heb ik deze week feestelijk afgesloten met een optreden van Lil Kleine. Dit was ontzettend leuk! Tot slot heb ik voor het eerst een VIP arrangement gedaan bij The Movies in Otrobanda. Dit was ultiem genieten! Benieuwd hoe ik deze week ervaren heb? Bekijk dan deze vlog. Veel kijkplezier :) Neem vooral ook een kijkje bij Sanne haar voorgaande vlogs.

Kijk je de volgende keer weer mee?


Vlog #6 Sanne
Deze vlog staat helemaal in het teken van afscheid nemen en familie en vrienden in Nederland weer zien.

In deze vlog zie je dat Sanne afscheid neemt van het prachtige eiland Curaçao. Zo laat ze de laatste keer yoga zien en gaat ze een aantal keer heerlijk uiteten.

De 5 maanden stage zitten er helaas alweer op voor Sanne. Ze heeft 5 maanden lang in het gezellige huis 'Casa de Iguana' mogen verblijven.

Haar appartement in Casa de Iguana bestaat uit 3 andere meiden. Om op een leuke manier afscheid te nemen besloten zij om heerlijk uiteten te gaan bij Cabana. Elke woensdagavond is er een speciale avond waarbij er livemuziek aanwezig is. Dit is dan ook te zien in de vlog.

Daarnaast is ze op de laatste avond met alle meiden gezellig naar de Buurvrouw geweest. Dit is een heerlijk restaurant richting Westpunt. Hier vierde ze samen met Lotte en Lisa haar laatste avond op Curaçao. Tevens was dit ook de birthday diner van Renate, aangezien ze dit graag wilde vieren op Curaçao.

Daarnaast neemt ze jullie mee in haar laatste 24 uur op het eiland. Van stroomuitval tot heerlijk uiteten. Er is genoeg om te laten zien dus alvast veel kijkplezier!