Vlogs Maud & Lisa

op

Onze stagiaire Maud & werknemer Lisa nemen jullie met hun vlogs mee tijdens hun avonturen op Curaçao. In deze blog is een overzicht van al hun vlogs. Maud loopt stage op het eiland van augustus 2022 – januari 2023 en Lisa werkt van september 2022 – november 2022.

Vlog #1 Maud

In deze vlog neemt onze nieuwe stagiaire Maud jullie mee in een week op Curaçao.

Eerste werkweek

Maud is inmiddels alweer drie weken op Curaçao. Ze heeft de eerste twee weken vakantie gehad met haar ouders en is daarna ingetrokken in haar studentenhuis, Casa de Iguana. Maandagavond hebben ze samen met het hele huis gekookt en gegeten om elkaar beter leren kennen. Dinsdag heeft ze haar tweede stage dag gehad en hebben ze samen met de collega’s een poké bowl gegeten bij Poke Food Station, aanrader! Daarna zijn ze doorgegaan naar het vliegveld om nieuwe studenten op te halen. Woensdag is Maud met meiden van haar huis naar Zanzibar gegaan om daar een dag op het strand te liggen en te lunchen. Woensdagavond zijn ze met het huis gaan eten bij de Heeren @sea en vervolgens doorgegaan naar de white party bij beachclub Madero.
Vrijdag stond op de planning om naar het strand te gaan, maar helaas bleef het regenen, dus is Maud gaan shoppen bij Sambil. Sambil is een overdekt shoppingcentra met verschillende winkels. Vervolgens zijn ze doorgegaan naar Punda in Willemstad om nog even een drankje te doen op het terras. Daarna had Maud weer een transfer om nieuwe studenten op te halen van het vliegveld.

Strandjes

Deze week heeft Maud een aantal strandjes bezocht. Zo is ze bijvoorbeeld woensdag naar Zanzibar geweest met meiden uit het huis. Hier heeft ze de hele dag gelegen en ook geluncht.
Vrijdag stond op de planning om naar het strand te gaan, maar helaas regende het de hele dag. Daarom is Maud gaan shoppen bij Sambil. Sambil is een overdekt shoppingcentrum met verschillende winkels.In de vlog kun je een bekijken hoe dit shoppingcentrum eruit ziet. In het weekend heeft Maud op het strand gelegen bij de strandtentjes Koko’s en Cabana.

Party time

Op woensdag is Maud uitgeweest bij Madero nadat ze met de meiden uit het huis bij de Heeren @ sea hebben gegeten. Het was daarna tijd voor de white party, dus dat zorgde voor mooie outfits van onze studenten! Op vrijdag avond is maud naar Madero geweest en ook Wet & Wild stond op de planning in het weekend.


Vlog #2 Maud

Partybus

Tijdens deze vlog gaat iedereen van Casa de Iguana op vrijdag avond mee met een partybus rond het eiland. Deze partybus neemt de studenten anderhalf uur mee langs allerlei leuke plekken op Curaçao. Tijdens de rit ontbreken de muziek en Brasa’s natuurlijk niet. Nadat de partybus de tour heeft afgerond worden de studenten afgezet bij Mambo om daar te feesten bij Madero.

Jarigen

Deze week zijn er 2 jarigen in Casa de Iguana. Daarom gaat Maud met het huis 2 keer uit eten. Maandag is Lieke jarig en dus wordt er gegeten bij Saint Tropez. Alle 37 mensen uit het huis gaan deze dag mee dus het restaurant zit behoorlijk vol. Op woensdag is Bo jarig en gaat een groot deel van het huis eten bij El Gaucho. De avond wordt afgesloten door een avond stappen bij Madero.

Zanzibar

Op zaterdag gaat Maud met een aantal meiden uit het huis naar Koko’s, op Jan Thiel. Hier liggen ze de hele dag en pakken ze ook een lunch mee. Na een heerlijke stranddag gaan ze naar de happy hour van Zanzibar. De rest van het huis sluit ook aan en iedereen geniet van de zonsondergang. Ook nemen een paar huisgenoten van Maud nog een duik in de zee tijdens de zonsondergang. Daarna blijft iedereen nog een paar uur om een paar dansjes te wagen en gaan Maud en haar huisgenoten naar huis.

Westpunt

Op zondag gaat Maud een dagje strandhoppen bij Westpunt. Ze beginnen de dag bij Playa Grandi. Dit is de perfecte plek om schildpadden te spotten omdat ze hier vroeg in de ochtend gevoerd worden. In de vlog zie je dan ook veel mooie beelden van de schildpadden. Nadat Maud met de schildpadden heeft gezwommen vertrekt ze naar de Grote Knip om daar de hele dag te chillen. Hier halen de meiden ook nog een heerlijke smoothie.


Vlog #3 Maud & Lisa

Regenachtige week
Er is deze week veel regen en zelfs storm op Curacao. De studenten gaan daarom weinig naar het strand. Op woensdag is het nog redelijk weer en dat komt goed uit voor de content middag van Maud & Lisa voor Bo Curaçao. De meiden gaan Willemstad in om wat TikToks te maken en content te editen. Dezelfde woensdag gaan veel bewoners van Casa de Iguana uit bij Madero en Cabana, ondanks de regen. De donderdag is het in Casa de Iguana tijd voor wat acrogym. Je moet toch wat als het regent en stiekem vindt iedereen het toch wel leuk. Vrijdag middag gaan een aantal studenten naar het strand bij Mambo beach en wordt daar de week uiteraard afgesloten tijdens de happy hours van strandclubs Chill en Bonita. Op Zaterdag is een groot deel van het studentenhuis de hele dag op Zanzibar en vieren ze daar in de avond ook happy hour. Zondag gaat een deel van het huis naar Fuik en deze dag is natuurlijk niet compleet zonder een diner’tje bij de McDonalds.

Lisa’s verjaardag
De woensdag in de week erop is het wisselvallig weer. Desondanks gaat het hele huis toch stappen bij Cabana. Een aantal meiden uit het huis heeft daar via een winactie een VIP tafel weten te bemachtigen. Dit is extra leuk, omdat Lisa vannacht om 12 uur haar 21e verjaardag viert. Op donderdag gaan Maud & Lisa naar Punda om daar een Escape Tour te doen. Dit is een leuke en creatieve manier om wat meer over de wijk in Willemstad te weten te komen. Dezelfde dag gaat het studentenhuis uiteten bij de Heeren voor Lisa’s verjaardag. Het personeel had alles versierd, wat de sfeer nog leuker maakte.

Weekend
Vrijdag is Casa de Iguana naar de white party van Freddy Moreira geweest. Het zou de hele avond gaan regenen dus het feestje dreigde (letterlijk) in het water te vallen. Maar na wat uurtjes schuilen bij Casa de Iguana klaarde het toch op en konden de studenten op stap! Zaterdag was een chill dagje en de meeste studenten zijn thuis gebleven omdat het feestje De Vrienden van Brasa al vroeg begon. Hier gingen ze dan in de avond ook heen. Zondag zijn een aantal meiden naar het strand geweest bij mambo. Ze hebben bij Bonita gelegen en geluncht bij Chill. Daarna werd het weekend afgesloten bij Wet & Wild.