Vlog 4: Een week met stagiaire Amber

op

In deze vlog neemt onze nieuwe stagiair Amber jullie mee in haar derde stage week op Curacao.

Hierin is te zien dat Amber samen met haar huisgenoten pannenkoeken gaat eten. De volgende dag staat er een oer Hollands AVG’tje op het programma. In de appartementen bij Casa de Iguana heeft iedereen samen met zijn of haar huisje een eigen keukentje. In deze keukens kan je een lekkere maaltijd klaarmaken. Hiermee kan je kosten besparen en het is bovenal heel gezellig.

Ook worden er naast de feestjes andere dingen gedaan. Zo heeft Casa de Iguana een spelletjes kast waarin verschillende gezelschapspellen te vinden zijn. Van 30 sec tot codenames, een gezellige avond gegarandeerd.

Tijdens de creatieve middag ging Amber samen met Bo op pad richting het Landhuis Chobolobo. Op deze plek wordt Blue Curacao gedestilleerd, ook stond er een kleine proeverij voor de beide dames klaar. Op Tiktok is de aftermovie van deze leuke trip te zien.

Na deze leuke middag kwamen er in de avond ook nog nieuwe huisgenoten. Deze avond kwamen er zes dames en één heer aan welke allen plaats zullen nemen in het woonhuis in Casa de Iguana.

Ook stond er een informatie avond op de planning waarbij de nieuwe lichting bewoners van Casa de Iguana voorlichting kregen over het huis en het verblijf op het eiland.

Tot slot heeft Amber Rowan en Sandra weggebracht naar de luchthaven. Beide hebben hier een week vakantie gevierd die er helaas weer op zat.

Voor meer vlogs: Klik hier