Vlog 3: Stagiaire Jette

op

In deze vlog neemt stagiaire Jette jullie mee in een van haar eerste weken stage op Curaçao.

Sportief de week beginnen
De stageweek begon sportief. Samen met een aantal huisgenoten is Jette gaan bootcampen op het Julianaplein. In beweging blijven is hier wel nodig, zeker door de vele etentjes en feestjes. Waar je in Nederland je best doet om 10.000 stappen te halen, ben je op Curaçao tevreden met 4.000 stappen op een dag. Op Curaçao doe je namelijk vrijwel alles met de auto.

Uiteten met het hele huis
Op dinsdagavond zijn alle studenten van Casa de Palmera samen uiteten gegaan. Er was keuze uit een heerlijk menu met diverse pasta’s en op de achtergrond werd er door een lokale band livemuziek gespeeld. Met een grote groep uiteten is altijd gezellig, maar wanneer er ook nog eens wat favoriete nummers van de studenten worden gespeeld al helemaal!

Stagelopen
De rest van de dagen tot het weekend bestond voornamelijk uit stagelopen. Het is echt niet iedere avond feest. Doordeweeks gaan de meeste studenten van 8.30 tot 17.00 naar stage. Daarna wordt er gezamenlijk of in groepjes gekookt. ’s Avonds wordt er samen nog een drankje gedronken of een serie gekeken.

Weekend!
Dit weekend stonden er veel leuke feestjes op het programma. Door de maatregelen zijn er nog steeds geen happy hours en is er een avondklok vanaf 00.00. Wel mogen er feesten worden gehouden met maximaal 100 personen. Vrijdagavond had Casa de Iguana een jungle party georganiseerd waar heel Casa de Palmera voor was uitgenodigd. Iedereen had zich goed aan het thema gehouden en de sfeer was top!

Zaterdagmiddag zijn Jette en haar huisgenoten naar Kokomo Beach gegaan om daar op het strand bij te komen. Diezelfde dag stond namelijk het volgende themafeest alweer voor de deur: een white party. Dit keer bij Casa de Palmera met een aantal studenten van Casa de Iguana. Ook weer een geslaagd feestje!

Zondag overdag zijn er een aantal meiden van Palmera naar een bootfeest gegaan in de Fuikbaai. Bootfeesten zijn toegestaan met maximaal 50 personen en iedereen moet een vaccinatie- of herstelbewijs laten zien. Tijdens het feest merkte niemand iets van de beperkingen en sloot iedereen de week op een gezellige manier af!

Bekijk hier de vlog!

Wil je meer video's zien? Bekijk dan onze laatste vlog Romy & Julia VLOG #2 Willemstad, themafeest en verjaardag vieren - Bo Curaçao