Vlog 16: Een week met stagiaire Bo

op

Deze week neemt Bo jullie weer mee in al haar avonturen op Curacao. Haar ouders waren de afgelopen 2 weken op bezoek dus daarom heeft ze verschillende leuke dingen ondernomen.

Klein Curacao
Zo nam ze haar ouders gelijk mee naar de happy hour op vrijdag bij Chill en Bonita op Mambo beach. Daarnaast was het Pasen dus waren veel studenten vrij, zo ook Bo. Op 2e Paasdag is zij met haar ouders naar Klein Curacao geweest. Dit onbewoonde eilandje ligt zo'n 25 kilometer vanaf Curacao en heeft prachtige parelwitte stranden en helder blauw water. Ondanks de harde wind en de hoge golven hadden ze de vaartocht met de Catamaran van Blue Finn overleefd en was het een leuke dag.

Strandjes hoppen bij Westpunt
Verder heeft Bo haar ouders meegenomen naar Westpunt en zijn ze hier strandjes gaan hoppen. Ze begonnen bij de Grote knip en zijn zo langzaam weer terug gegaan langs de stranden Playa Grandi, Playa Kalki en Playa Jeremi.

Zwemmen met Dolfijnen
Ook kan je op Curacao met dolfijnen zwemmen, dit is iets wat Bo al heel lang wilde doen en nu was het moment eindelijk daar. Op vrijdag is ze met haar ouders naar Dolphin Academy gegaan, eerst hadden ze een show bekeken en daarna mocht Bo het water in met de dolfijnen, een hele vette ervaring!

Tot slot was er op vrijdag een leuk bootfeestje bij Baya Beach "de vrienden van Amstel Bright" Iedereen was helemaal in het thema verkleed en de avond zat vol met Hollandse meezingers en gezelligheid!

Voor meer video's, klik hier