Vlog 11: Een week met stagiaire Sophie

op

In deze vlog neemt Sophie jullie mee in haar leven. Ze is alweer bijna 2 maanden op het eiland en de tijd vliegt voor haar voorbij door de leuke dingen die ze doet.

Ze opent de vlog met het festival wat ze heeft bezocht bij Sint Joris Baai. Dit was een Color Festival waar een Urban & Techno stage aanwezig was.

Op de dinsdagavond ging Sophie mee met haar vriendin Romy om te hockeyen, in Nederland deed ze dat drie keer in de week, vandaar dat ze het zo leuk vond om het weer op te pakken hier op Curacao. Tijdens deze training werd er een oefenwedstrijd gespeeld van 90 minuten.

Bij Mojitos & Bites is er elke donderdag salsa avond vanaf 22:00, hier komen zowel amateurs als gevordenen om te dansen. Op deze avond is iedereen welkom en als je wil dansen dan word je ten dans gevraagd door iemand op de dansvloer maar als je liever toekijkt dan kan dat ook.

Voor het afscheid van twee vrienden gingen Sophie en haar vrienden eten bij Hemingway. Op vrijdag staat hier vanaf 20:00 tot 23:30 een live band, hierdoor kan je eerst lekker wat eten en drinken en later op de avond kan je gaan dansen op de dansvloer.

Voor meer vlogs klik hier