Vlog 5: Op de helft van mijn stageperiode op Curacao - Bo Curaçao

op

In deze vlog neem ik je mee in de eerste helft van mijn stageperiode op Curacao. Ik ging uiteten bij de visserij, naar happy hours bij Madero en Wet and Wild, snorkelen en bordjes schilderen bij Tugboat beach, lunchen bij Mood en chillen met mijn huisgenoten.

De eerste maanden zijn voorbij gevlogen en ik heb het nog steeds heel erg naar m’n zin op Curaçao. Ik heb het idee dat ik hier al lang zin en ben ondertussen ingeburgerd in de manier van rijden en het relaxte leventje.
Naast stage heb ik weer veel leuke dingen gedaan die ik je laat zien in mijn vlog.

Happy hours
Elke woensdag, vrijdag en zondag zijn er happy hours bij Madero op het strand. Na stage komt iedereen daar naartoe om gezellig te borrelen tussen de palmbomen en alle andere stagiaires op het eiland. Soms is er een dj of een showtje op het strand. Vaak zie je elke keer weer bekenden of leer je weer nieuwe mensen kennen. Ik vind de happy hours altijd erg leuk en gezellig!

Tugboat en de Visserij
Ook ging ik afgelopen week naar Tugboat Beach. Dit is een strandje aan het eind van de Caracasbaaiweg, waar je lekker kan chillen op strandbedjes, waar je bordjes kan schilderen en waar je mooi kan snorkelen bij een gezonken schip. Om de dag goed af te sluiten gingen we uiteten bij de Visserij. Dat is een heel leuk restaurant waar ze elke dag de verse vis die ze gevangen hebben verkopen en heel lekker bereiden. Het is een simpel restaurant, maar wel heel gezellig en super lekker!

Naast de dingen die ik hierboven beschrijf heb ik nog meer leuke dingen gedaan die je allemaal kunt bekijken in mijn vlog. Veel kijkplezier!

Wil je meer video's zien? Bekijk dan het welkomsevent van Bo Curaçao.