Even voorstellen Sanne

op

Bon Tardi!

Mijn naam is Sanne en ik ben 21 jaar. Ik verruil mijn studentenleven in Haarlem het komende halfjaar voor een geweldige stageperiode op Curaçao! Momenteel ben ik 1,5 week op het eiland en voelt het echt als een droom. Toen ik aankwam werd ik ontvangen door het mega leuke team van Bo Curaçao! Ik werd afgezet bij het studentenhuis Casa de Iguana, waar iedereen mij gelijk verwelkomde bij de picknicktafel. Mijn eerste indruk van Curaçao was vooral relaxt, warm en gezellig. Daar sta ik na 1,5 week dan ook nog helemaal achter.
sanne-stage-curacao

Wie ben ik
Ik ben in Nederland een fulltime Creative Business student. Ik volg deze opleiding aan Hogeschool Inholland. Naast mijn studie houd ik ervan om lekker in de weer te zijn, stilzitten kan ik niet zo goed. Zo heb ik 1,5 jaar een eigen radioprogramma gehad, werk ik bij een buitenschoolse opvang en heb ik bijles gegeven. Dit laatste kwam mede door mijn vooropleiding in het onderwijs. Ik heb mijn huisige opleiding Onderwijsassistent gestudeerd. Dit vond ik enorm leuk en ik kreeg erg veel waardering, maar toch miste ik iets. Ik miste het design, de lay-out en de planningen die je gebruikt bij marketing. Hierdoor merkte dat ik dat ik steeds meer tijd begon te investeren in het mooi maken van mijn verslag. Daarna heb ik de switch gemaakt om voor Creative Business te kiezen en mij hier nog meer in te verdiepen. Naast creatief ben ik ook echt een mensenmens, ik houd ervan om anderen blij te maken. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om met vrienden leuke dingen te doen. Het liefst ga ik met vrienden lekker borrelen op het terras of gaan we iets avontuurlijks doen.

Wat ik ga doen
De komende 5 maanden ga ik stagelopen bij het mega leuke bedrijf, Bo Curaçao. Hier zal ik mij vooral bezig houden met de marketing en het organiseren van de events. Daarnaast zal je mij zien in de komende vlogs, insta stories en TikToks. Samen met dit leuke team mag ik ook studenten van het vliegveld verwelkomen en helpen aan hun ideale stageplek.

Huisvesting
Deze periode zal ik verblijven in Casa de Iguana, een van de studentenhuizen van Bo Curacao. Samen met 37 andere studenten mag ik verblijven in dit gezellige huis. Met zoveel studenten is één ding zeker: er is altijd wel iets te doen. Iedereen in dit huis is mega sociaal, we eten vaak met z’n allen bij de picknick tafel.

Ayo, Sanne