Vlog 7: Weekendvlog op Curacao - Bo Curaçao

op

Benieuwd hoe een weekend van een student op Curaçao eruit ziet? In deze vlog neem ik jullie mee in mijn weekend. Zo valt de happy hour op Mambo Beach natuurlijk niet te missen. Elke vrijdagavond zijn de meeste studenten op het eiland hier te vinden. De happy hour is de perfecte plek om andere studenten te ontmoeten en vrienden van het eiland weer tegen te komen. Vaak gaan we na de happy hour door naar een restaurantje of trukki pan om wat te eten. Bij Mambo Beach zijn er verschillende restaurants te vinden waar je een lekker hapje kunt eten. Zo kwamen wij bij El Grill & Mexicano terecht waar je gezellig kan zitten met een grote groep.

Strand
Elk weekend bezoeken we wel een mooi strandje met het huis. Zo zijn we deze zaterdag naar een strand wat dichterbij gestrand, namelijk bij ZanziBar op Jan Thiel Beach. Hier kan je lekker op bedjes liggen onder palapa’s. Hier neem ik altijd de lekkere smoothie cappuccino met vanille smaak. Daarbij kun je gemakkelijk eten bestellen en brengen ze dit naar je bedje toe, ideaal! Het leuke aan dit strand is dat er een vlot in het water ligt, waar je heerlijk kan zonnen en bij bruinen. Na de stranddag zijn we uiteten gegaan met huisgenoten en een paar vrienden bij Zest. Dit ligt naast ZanziBar op Jan Thiel Beach. Hier kun je genieten van lekker eten en cocktails onder de palmbomen en gekleurde lampjes.

Bootfeestje
Om ons weekend helemaal af te maken hebben we op zondag een bootfeestje gepland met het huis. In Willemstad zijn we opgestapt en zijn we naar een baai dichtbij Pirate’s Bay en de Visserij gevaren. De zon scheen en de sfeer was erg gezellig op de boot. Ondanks dat we het jammer vonden om alweer terug te varen na een paar uur feesten, gebeurde er iets onverwachts. Er zwom een grote groep dolfijnen met ons mee terug! De dolfijnen sprongen uit het water en deden allerlei kunstjes. Dit was een weekend om nooit te vergeten!

Bekijk hier de video:

Wil je meer video's zien, bekijk dan de Q&A met stagiaires op Curacao.