Vlogs stagiaires

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Romy jullie weer mee in haar week als student op Curaçao. Momenteel zit zij al ruim drie maanden op het eiland en is ze over de helft van haar stageperiode. De afgelopen week kreeg zij bezoek vanuit Nederland, namelijk van haar ouders. Samen met hen heeft ze allerlei leuke strandjes, eettentjes en bezienswaardigheden bezocht.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Veel stagiaires op Curaçao krijgen familie op bezoek. Voor Jette was afgelopen week haar vader langsgekomen. Samen hebben zij een paar dagen genoten van het eiland door veel verschillende plekken te bezoeken en uiteten te gaan.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Romy jullie weer mee in haar week als student op Curaçao. Dit keer een vlog zonder Julia, want zij is helaas weer thuis in Nederland. De tijd op het eiland vliegt en Romy probeert er samen met haar huisgenoten flink van te genieten door leuke dingen te ondernemen. De week stond weer in het teken van drukke dagen op stage wegens de voorbereidingen van het secret event van Bo Curaçao, stranddagjes en natuurlijk de gezelligste feestjes op het eiland die druk bezocht worden.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar week als stagiaire op Curaçao. Op dit moment zit zij alweer op de helft van haar stageperiode. De tijd vliegt voorbij door de leuke dingen die samen ondernomen worden. Deze week gingen de corona versoepelingen in op het eiland. Vanaf nu geldt er geen afstand meer, ook geen beperkt aantal mensen en mag er weer gedanst worden met harde muziek, mits iedereen gevaccineerd is.

op

In deze vlog nemen onze stagiaires Romy en Julia jullie mee in een week vol met feestjes. De maatregelen op Curaçao omtrent Covid-19 zijn versoepeld en evenementen zijn weer toegestaan onder de maximale capaciteit, mits volledig gevaccineerd. Ze breken de week met een Happy Hour bij Madero, de ideale manier om andere studenten te ontmoeten en even te ontspannen na een drukke dag op stage.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar week als stagiaire op Curaçao. De week begon met een etentje bij De Visserij. De Visserij is gevestigd in de Piscadera baai en heeft als doel de lokale vissers op Curaçao te steunen. De lokale vissers brengen hun vangsten rechtstreeks naar het restaurant. De menukaart van De Visserij is daarom elke dag anders. Jette heeft heerlijk genoten van de tonijn en garnalen. Iets te veel besteld, maar enorm lekker gegeten voor relatief weinig geld!