Blogs

op

De weekenden hier in Curaçao zijn net iets anders dan die in Nederland. In de vorige vlog kan je in het weekendoverzicht zien wat er in het algemeen hier allemaal te doen is op het eiland. In deze vlog nemen Jay en Suus je mee in hoe een boottrip er hier in curaçao uitziet!

op

In deze vlog laat Jay zien hoe een dagtrip op Curacao eruit ziet. Oftewel, je wordt meegenomen in een trip naar Klein Curaçao met het Casa de Palmera studentenhuis.

op

Vandaag gaan onze studenten Jay en Max op pad om leuke hotspots van Curacao vast te leggen om jullie een beter inzicht te geven van de mooiste plekjes van het eiland. Ze gaan langs bij Zanzibar, Mambo beach, Punda en Otrobanda. Ze maken leuke filmpjes, foto's en drone shots die wij als promotie materiaal gebruiken. Wij hopen dat jullie ervan genieten!

op

Vandaag zijn 6 van onze studenten gaan duiken bij Blue Bay. Een van onze eigen studenten werkt op de marketing afdeling van Blue Bay dive en heeft ervoor gezorgd dat deze dag in goede banen is verlopen. De studenten hebben allemaal een introduik gedaan en kunnen er nu voor kiezen om hen Padi te gaan halen. Onze stagiair Max heeft deze dag gefilmd en neemt jullie mee in zijn tweede vlog, veel kijk lees- en kijkplezier!