op

Ben jij bijna klaar met je stage op het prachtige Curaçao? Wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan? Wil jij nog niet terug naar Nederland en meer uit het (eiland) leven halen? Wij van Grenzelooswerk bieden jou de mogelijkheid om gemakkelijk en veilig een fantastische baan in het buitenland te vinden.

op

Mijn Naam is Wesley de stagiair van Bo Curaçao. De afgelopen 7 maanden heb ik stage gelopen op het geweldige eiland Curaçao. In deze blog deel ik mijn ervaring en vertel ik onder andere wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt.

op

Hoe zit het met de veiligheid op Curaçao? Dat is iets wat natuurlijk belangrijk is om te weten voordat
je besluit om stage te gaan lopen op dit Tropische eiland. Zelf vond ik het vooral fijn om dit te horen van studenten zoals ik, die hier zelf voor een langere tijd gewoond hebben en om hun ervaringen te horen. Vandaar dat ik ook heb besloten om mijn eigen ervaringen hierover te delen.

op

Bon dia!

Mi yama Steffie, ik loop sinds 1,5 maand stage bij Bo Curaçao en heb het nu al erg naar mijn zin. In de zomer van 2018 ben ik werkzaam geweest in een van de vele horecazaken van Curaçao en het leven op dit eiland is mij zo goed bevallen dat ik heb besloten om terug te keren voor stage.