Blogs

op

De ervaring van... is een nieuw concept waarbij we aan huidige stagiaires vragen naar hun ervaring. Lees verder als je benieuwd bent naar het leven van een stagiaire op het mooie Curaçao.

op

De officiële taal op Curaçao is Papiamentu. Ondanks dat er op veel plekken Nederlands of Engels wordt gesproken, is het toch handig om Papiamentu te spreken in sommige gevallen. In deze blog leggen wij je uit waarom en hebben we een speciale aanbieding voor stagiaires.

op

Welkom op het adembenemende eiland Curaçao, waar je stage-avontuur binnenkort van start gaat. Naast het opdoen van waardevolle werkervaring is er op Curaçao ook zoveel te ontdekken en te beleven. Van prachtige stranden tot historische bezienswaardigheden en bruisende lokale markten, dit eiland biedt stagiaires een schat aan onvergetelijke ervaringen. In deze blogpost hebben we een lijst samengesteld met de top 10 dingen om te doen en te zien op Curaçao, zodat je het meeste uit je verblijf hier kunt halen. Pak je zonnebril en avontuurlijke geest in, want we gaan op ontdekkingsreis naar de hoogtepunten van dit Caribische paradijs!

op

Je gaat stagelopen op het zonnige Curaçao, of te wel tropisch Nederland! Maar is dat wel zo? Er zijn natuurlijk verschillen tussen Nederland en Curaçao. In dit artikel gaat het over de mentaliteit, wat is er anders en wat is hetzelfde?

op

Onze stagiaire Sam neemt jullie met haar vlogs mee tijdens haar stage en vrije dagen op Curaçao.
Sam loopt van maart t/m juli stage bij Bo Curaçao als marketingstagiaire. Kijken jullie mee?

op

Kom jij stage lopen op het prachtige Curaçao? Dan is een TukTok huren een leuke tip! Lekker touren van strand tot strand met je vrienden of familie, dat klinkt toch heerlijk? Janna car rental maakt het mogelijk!