op

Onze stagiaire Chimène geeft jullie een kijkje in haar leven als een student op Curaçao! Door middel van haar vlog krijgen jullie een beter beeld van hoe het is om in het buitenland op stage te gaan.

op

In deze blog stellen studenten zich voor en nemen ze jullie mee met hun stageplek die ze hebben gevonden via Bo Curaçao.

op

Stagiaire Lynn geeft jullie een kijkje in het leven als een student op Curaçao. Lynn loopt stage bij ons en door middel van haar vlogs krijgen jullie een beter beeld van hoe het is om in het buitenland op stage te gaan.

op

28 augustus ben ik naar dit mooie eiland gevlogen en dit grote avontuur aangegaan. Met mijn veel te zware koffers heb ik afscheid genomen van mijn vrienden en familie en in mijn eentje de vlucht gepakt naar Curaçao. Vanaf het moment dat ik door de poortjes op Schiphol ben gelopen, voelde het pas echt dat ik weg zou gaan. Toen ik aankwam om het vliegveld op Curaçao en het team van Bo Curaçao mij op stond te wachten, voelde het enorm vertrouwd. Zij hebben mij naar het studentenhuis gebracht en hier werd ik gelijk met open armen ontvangen. Heel raar maar het voelde al wel gelijk als thuis.

op

Bon dia!

Mijn naam is Chimène van Deudekom, ik ben 23 jaar en kom uit Utrecht. De komende vijf maanden ga ik stage lopen bij Bo Curaçao en ga ik mij volledig richten op de marketing. Ik volg de opleiding Creative Business aan de HVA en zit momenteel in mijn vierde leerjaar, dus dit is ook meteen mijn laatste stage. Ik heb altijd al de droom gehad om in het buitenland stage te lopen en dit was dan ook ‘het’ moment om het te doen! De komende periode zal ik jullie meenemen op mijn avontuur op dit prachtige eiland. Ik heb er super veel zin in om jullie daarin mee te nemen en mocht je vragen of opmerkingen hebben laat het mij dan gerust weten!

op

Bon dia! Mijn naam is Merel Bakkers en ik ben 20 jaar oud. Ik heb mijn gezellige
studentenhuis in Nijmegen ingeruild voor het mooie Curaçao. 21 augustus ben ik vertrokken
vanuit Schiphol, ik vond het ontzettend spannend, ook omdat ik alleen ging. Toen ik eenmaal
aangekomen was werd ik meteen opgevangen door Bo Curaçao en naar mijn studentenhuis
gebracht, waar het meteen gezellig was. Ik zit hier inmiddels al iets meer dan een week en
heb al zoveel leuke dingen mogen doen en kijk uit naar de komende maanden. In deze blog
vertel ik iets meer over mezelf en mijn tijd op Curaçao tot nu toe.