03 Casa de Aventura: Studentenhuis met zwembad en gezellige woonkamer

Type: Huurwoning Geplaatst op:

casa-de-aventura
Beschikbaar
Ons derde studentenhuis! Van dit studentenhuis doen wij zelf het beheer.

Momenteel zijn we ons nieuwe studentenhuis aan het opknappen en verbouwen. Maar vanaf augustus 2024 kunnen de eerste lichting studenten er wonen. Het wordt een groot en gezellig studentenhuis vlakbij Mambo Beach met 24 kamers. Het toppunt van dit huis is dat het niet alleen een heerlijk zwembad heeft, maar ook een gezellige woonkamer. Zodat je met elkaar nog steeds je favoriete series kunt kijken en kunt gamen!

Label Omschrijving
Studentenhuis nr. 03
Soort huisvesting Studentenhuis bestaand uit 24 kamers.
Locatie Bottelier, veilige buurt en op steenworp afstand van de supermarkt en de bekende stranden Mambo beach & Jan Thiel.
Prijs voordeel kamer 750 ANG. per maand.
Prijs normale kamer 825 ANG. per maand.
Prijs grote kamer 900 ANG. per maand.
Prijs 2pers. kamer 1050 ANG. per maand obv 1 persoon, 1250 ANG. obv 2 personen.
Voordeelkamer en normale kamer Bed, kast, plafond fan, bureau (in sommige normale kamers is airco ook mogelijk).
Grote kamer en 2pers. kamer 2pers. bed, kast, airco, bureau.
Woning Er is een gezellige woonkamer met een grote tv, zodat je met zijn allen series kan kijken of kan gamen. Er is zowel een binnen- als een buitenkeuken. Er zijn meerdere badkamers en toiletten en wasmachines op het complex. Daarnaast heeft het een grote tropische tuin, een zwembad en zijn er verschillende leuke plekken om met elkaar te zitten.
Gezamenlijke ruimtes De keukens en badkamers worden met elkaar gedeeld. Vaak gebruik je de badkamer die het dichtstbij jouw eigen kamer is.
Veiligheid Het studentenhuis ligt in de veiligste buurt van Curacao. De woning is volledig omheind, de meeste auto's en scooters kunnen op het terrein geparkeerd worden achter een gesloten hek.
Keukengerei Deels inbegrepen.
Linnengoed Niet inbegrepen | verkrijgbaar bij Bo Curaçao.
Overig Vanaf de bovenverdieping heb je mooi uitzicht over Curaçao. De gezamenlijke ruimtes worden 2 keer per week schoongemaakt. De tuin en het zwembad worden wekelijks onderhouden.
Optioneel In sommige normale kamers, de grote kamers en tweepersoonskamers is het mogelijk om een airco bij te boeken (o.b.v. beschikbaarheid), dit kost 150 ANG. per maand (incl. stroom voor de airco).

• Prijzen zijn inclusief: gas en wifi en exclusief: 7% OB, elektra en water. Voor electra en water betaal je per maand 115 ANG.
• Huurders kunnen gebruik maken van de wasmachine op het complex. Dit kost 30 ANG. per maand.
• Gasten kunnen in overleg blijven slapen voor 25 ANG. p.p. per nacht. Hiervoor krijg je een matras met kussen tot je beschikking.

Foto's van het huis
Momenteel zijn we het huis aan het verbouwen, vandaar dat hier een foto is van de tekening van het huis. De komende tijd zullen we op onze instagrampagina: Casa.de.Aventura updates delen over de verbouwing.
casa-de-aventura

Neem contact met ons op