Wat zijn de extra opties?

Linnenpakket
Ruimte in je koffer nodig? Dan is het linnenpakket een goeie oplossing, bespaar ruimte en koop een linnenpakket via Bo Curaçao. Wat zit er in een linnenpakket: Kussensloop, hoeslaken en bedovertrek. Zodra je aankomt op Curaçao ontvang jij jouw linnenpakket.

Keukenpakket
Het keukenpakket bestaat uit: 4 bekers, 2 mokken, 2 borden, 2 schaaltjes, 4-delig bestekset, afwasrek, afwasborstel en 2 vaatdoekjes.

Lokale simkaart
Veel studenten maken gebruik van een lokale simkaart omdat de belkosten dan een stuk goedkoper zijn dan die van je Nederlandse provider. Als jij je simkaart via ons regelt krijg jij je simkaart zodra je bent geland op Curaçao aankomt, zodat jij je nieuwe telefoonnummer meteen hebt bij aankomst.

Terug breng service Hato
De meeste studenten brengen elkaar terug naar het vliegveld als hun stageperiode erop zit. Mocht je toch graag gebruik willen maken van een terug breng service, dan kan dit via ons. We halen je dan op van je studentenhuis en zetten je af bij het vliegveld.

Supervisor
Wellicht moet je voor je opleiding supervisie volgen. Wij kunnen een supervisor voor je regelen die met jou gaat zitten en je stage en eventuele opdrachten doorneemt. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Ben jij benieuwd hoe deze werkzaamheden verlopen? Kijk dan bij procedure