Over Bo Curaçao

Op deze pagina stellen we onze collega's graag aan je voor.

Voorstellen team Bo Curaçao

Karlien: Vanuit Curaçao ben ik het aanspreekpunt voor onze studenten en bedrijven. Ik ben hier gekomen als stagiaire en weet zo uit eigen ervaring hoe het is om hier stage te lopen. Mijn ervaring deel ik met onze studenten en ik zorg ervoor dat alles omtrent de stage zo goed mogelijk geregeld wordt. Hierdoor kunnen de studenten zonder zorgen beginnen aan hun stageperiode. Voor mij is het belangrijkste dat onze studenten tevreden zijn en een onvergetelijke tijd hebben op Curaçao.

Lianne: Sinds september woon ik op het prachtige eiland en versterk ik het team van Bo Curaçao. Ook in Nederland heb ik met veel plezier gewerkt voor een stagebemiddelingsbureau. Ik weet dus hoe leuk het is om met deze jonge en energieke doelgroep te werken. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar iemands wensen en word er blij van als we een goede match kunnen maken tussen een stagiair en bedrijf. Een stage op Curaçao is natuurlijk een uniek moment in je leven, graag help ik mee om alles uit deze ervaring te halen. Wie weet tot snel op Curaçao. Ayo!

Lizzy: Ik ben sinds september 2022 woonachtig op het gezellige, zonnige Curaçao en ben op zoek gegaan naar een leuke baan. Bij Bo Curaçao vond ik die baan en ben daar met veel plezier aan het werk gegaan. Bij Bo Curaçao ga ik vooral aan de slag met het vinden van een leuke stage voor jou. Ik doe mijn best om jou zo goed mogelijk te helpen en er voor te zorgen dat je hier een uitdagende stage kan volgen en een onvergetelijke tijd gaat beleven. Hopelijk zien we elkaar gauw op het mooie Curaçao!

Meagan: Van februari tot eind juni 2024 duik ik in een spannend avontuur als stagiair op de marketingafdeling van Bo Curaçao. Mijn hoofdtaak? Het overnemen van alle social media kanalen van het bedrijf. Maar dat is nog niet alles! Ik ga ook een vlog bijhouden op YouTube, zodat jullie allemaal kunnen meegenieten van de avonturen hier op het eiland. Hopelijk hebben jullie zin om een kijkje te nemen in mijn leven als een Bo Curaçao stagiair. Lijkt het jou ook leuk om een stage te volgen in de Cariben, neem dan gerust contact met ons op, en hopelijk zien we jou snel!

Robin: Sinds februari ben ik op het zonnige Curaçao en voor de aankomende vijf maanden ga ik stage lopen bij Bo Curaçao. Ik zal voornamelijk werkzaam zijn op de marketingafdeling. Tijdens mij stage zal ik samen met Meagan actief zijn op alle socials en jullie meenemen in mijn leven in de vlogs op Youtube. Wil jij ook dit avontuur aan gaan, neem gerust contact op en dan zien we elkaar hopelijk snel!

team2024

Hoe zijn we tot de oprichting van Bo Curaçao gekomen?

Het antwoord hierop is heel eenvoudig: door eigen ervaringen. Het zoeken van een stage op Curaçao en het vinden van een woning verliep niet zo makkelijk. Toen hebben we onze hoofden eens bij elkaar gestoken en gedacht: “Daar gaan we verandering in brengen.” Stage lopen op Curaçao moet een leuke ervaring zijn, waar je later met veel plezier aan terug kunt denken. Wij vinden het belangrijk dat jij een goede tijd hebt en daarom staat de juiste dienstverlening bij ons op nummer één.

Missie
Wij maken stage lopen op Curaçao makkelijk.

Visie
Wij vinden het belangrijk dat je alles uit je stage haalt wat er in zit en daarbij niet wordt afgeleid door allerlei regelzaken zoals: stageplek, huisvesting, vergunningen, vervoer, enzovoort. Dit regelen wij graag voor jou! Daarbij vinden wij het belangrijk dat de thuisblijvers goed geïnformeerd zijn. Wij zijn dus ook voor hen bereikbaar voor vragen en informatie. Wij bieden een totaalpakket aan service en diensten om jouw verblijf tot een onvergetelijke tijd te maken.