Over Bo Curaçao

Op deze pagina stellen we onze collega's graag aan je voor.

Voorstellen team Bo Curaçao

Karlien: Vanuit Curaçao ben ik het aanspreekpunt voor onze studenten en bedrijven. Ik ben hier gekomen als stagiaire en weet zo uit eigen ervaring hoe het is om hier stage te lopen. Mijn ervaring deel ik met onze studenten en ik zorg ervoor dat alles omtrent de stage zo goed mogelijk geregeld wordt. Hierdoor kunnen de studenten zonder zorgen beginnen aan hun stageperiode. Voor mij is het belangrijkste dat onze studenten tevreden zijn en een onvergetelijke tijd hebben op Curaçao.

Isabel: Na een aantal keer op Curaçao te zijn geweest, heb ik mij definitief gevestigd op het mooie eiland. Vanaf 1 juli 2018 kom ik het Bo Curaçao team versterken. Je zult mij bij Bo Curaçao tegenkomen via de mail, telefoon en persoonlijk. Ik kan je, naast alles over stage lopen op Curaçao, ook veel vertellen over het eiland zelf. Ik heb er enorm veel zin in! En wie weet tot ziens!

Marijke: Vanuit Nederland ben ik het aanspreekpunt voor de studenten en scholen. Ik heb zelf in mijn studieperiode stage gelopen op Curaçao en deze onvergetelijke ervaring is me altijd bij gebleven. Een stage in het buitenland kan best wel spannend zijn en veel vragen bij jou naar boven brengen. Ik weet hoe het is als je veel moet regelen en ook wat er op je af komt als je op het eiland bent. * Nederland is je comfortzone; stap eruit en laat de ervaring op je afkomen!*

Manoek: Vanuit Curaçao versterk ik vanaf februari ‘19 het leuke team van Bo Curaçao. Ik ben in 2018 afgestudeerd en ben in augustus hierheen verhuisd. Ik heb voor mijn buitenlandse afstudeerstage ook een bemiddelingsbureau in handen genomen, hierdoor weet ik 'first-hand' hoe belangrijk het is om een goede match te vinden tussen stagiair en bedrijf. De komende maanden zal ik veel in contact zijn met studenten en bedrijven hier op het eiland, en in Nederland. Ik hoop met mijn ervaring veel studenten en bedrijven te helpen met het vinden van een match!

Fiene: Vanaf februari 2021 tot en met mei 2021 kom ik het team van Bo Curaçao versterken. Ik ben een vierdejaars Communicatiestudent uit Utrecht en ik heb heel veel zin in dit avontuur! Bij Bo Curaçao houd ik mij bezig met de werving en selectie van nieuwe stagiaires en kunnen jullie mij tegenkomen op de sociale media van Bo Curaçao. Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen aan een stage op Curaçao, hopelijk tot snel!

Nova: Ik ben 27 januari aangekomen op Curaçao en ik ga voor 4,5 maand het team van Bo Curaçao versterken. Dit is mijn eerste keer op dit eiland, maar ik voel me nu al helemaal thuis. Ik zal de aankomende maanden allround ingezet worden en jullie zullen mij onder andere tegenkomen in de vlogs, blogs, mails en skypegesprekken.
Ik kijk enorm veel uit naar mijn stageperiode en ik hoop jullie snel te ontmoeten via een skype of zelfs op Curaçao.

team-bo-curacao-sept-2020-1

Hoe zijn we tot de oprichting van Bo Curaçao gekomen?

Het antwoord hierop is heel eenvoudig: door eigen ervaringen. Het zoeken van een stage op Curaçao en het vinden van een woning verliep niet zo makkelijk. Toen hebben we onze hoofden eens bij elkaar gestoken en gedacht: “Daar gaan we verandering in brengen.” Stage lopen op Curaçao moet een leuke ervaring zijn, waar je later met veel plezier aan terug kunt denken. Wij vinden het belangrijk dat jij een goede tijd hebt en daarom staat de juiste dienstverlening bij ons op nummer één.

Missie
Wij maken stage lopen op Curaçao makkelijk.

Visie
Wij vinden het belangrijk dat je alles uit je stage haalt wat er in zit en daarbij niet wordt afgeleid door allerlei regelzaken zoals: stageplek, huisvesting, vergunningen, vervoer, enzovoort. Dit regelen wij graag voor jou! Daarbij vinden wij het belangrijk dat de thuisblijvers goed geïnformeerd zijn. Wij zijn dus ook voor hen bereikbaar voor vragen en informatie. Wij bieden een totaalpakket aan service en diensten om jouw verblijf tot een onvergetelijke tijd te maken.
stage-op-curacao_groepsfoto