Over Bo Curaçao

Op deze pagina stellen we onze collega's graag aan je voor.

Voorstellen team Bo Curaçao

Karlien: Vanuit Curaçao ben ik het aanspreekpunt voor onze studenten en bedrijven. Ik ben hier gekomen als stagiaire en weet zo uit eigen ervaring hoe het is om hier stage te lopen. Mijn ervaring deel ik met onze studenten en ik zorg ervoor dat alles omtrent de stage zo goed mogelijk geregeld wordt. Hierdoor kunnen de studenten zonder zorgen beginnen aan hun stageperiode. Voor mij is het belangrijkste dat onze studenten tevreden zijn en een onvergetelijke tijd hebben op Curaçao.

Lianne: Sinds september woon ik op het prachtige eiland en versterk ik het team van Bo Curaçao. Ook in Nederland heb ik met veel plezier gewerkt voor een stagebemiddelingsbureau. Ik weet dus hoe leuk het is om met deze jonge en energieke doelgroep te werken. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar iemands wensen en word er blij van als we een goede match kunnen maken tussen een stagiair en bedrijf. Een stage op Curaçao is natuurlijk een uniek moment in je leven, graag help ik mee om alles uit deze ervaring te halen. Wie weet tot snel op Curaçao. Ayo!

Lizzy: Ik ben sinds september 2022 woonachtig op het gezellige, zonnige Curaçao en ben op zoek gegaan naar een leuke baan. Bij Bo Curaçao vond ik die baan en ben daar met veel plezier aan het werk gegaan. Bij Bo Curaçao ga ik vooral aan de slag met het vinden van een leuke stage voor jou. Ik doe mijn best om jou zo goed mogelijk te helpen en er voor te zorgen dat je hier een uitdagende stage kan volgen en een onvergetelijke tijd gaat beleven. Hopelijk zien we elkaar gauw op het mooie Curaçao!

Paula: Voor aankomende halfjaar zeg ik mijn leven in Nederland gedag en ga ik het avontuur aan op Curaçao. Ik kom hier het team van Bo-curaçao versterkten! Ik zal hier werkzaam zijn op de HR-afdeling. Tijdens mijn stage zal ik jullie begeleiden in het proces om stage te lopen op Curaçao. Zie jij het wel voor je om net zoals ik uit de standaard sleur te stappen en dit in te ruilen voor dit prachtige eiland? Stuur dan gerust een Whatsapp of mail naar Bo-curaçao! Ik zal deze met alle liefde beantwoorden, ik maak tenslotte op dit moment dezelfde ervaring mee die jullie te wachten staat! Om een nog beter beeld te krijgen van mijn ervaringen zal je op de YouTube van Bo-curaçao vlogs van mij voorbij zien komen.

Sanne: Ik ben vanuit Bo Curaçao momenteel aanspreekpunt voor alles omtrent de marketing. Ik mag dit leuke team versterken tijdens mijn stageperiode van vijf maanden. In Nederland volg ik de opleiding Creative Business. Hier heb ik veel geleerd en ik kan niet wachten om alles in de praktijk te brengen. Ik vind het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar elke student die een vraag heeft omtrent de stage. Deze zal ik dan ook met liefde beantwoorden want door mijn ervaring weet ik dat je veel vragen kan hebben. Een stage op Curaçao is een ervaring die je voor de rest van je leven meeneemt. Hopelijk zie ik je snel!

Sam: In februari ben ik naar dit mooie eiland gevlogen en dit grote avontuur aangegaan. Ik ben begonnen als de nieuwe marketing stagiaire van Bo Curaçao. Hier zal ik tot 21 juli 2023 stagelopen, het eiland verkennen en met mijn cameralens de mooiste plaatjes en video’s schieten. Mijn dagelijkse werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit; content maken voor de social media, samenwerkingen met bedrijven opzetten, klantcontact, events organiseren en natuurlijk vloggen! De aankomende maanden zullen jullie mij dan ook terugvinden op alle kanalen van Bo Curaçao en zal ik antwoord geven op al jullie vragen. Je kan mij volgen op mijn avontuur en wellicht kan ik jou helpen met jouw aankomende avontuur.

bocuracao

Hoe zijn we tot de oprichting van Bo Curaçao gekomen?

Het antwoord hierop is heel eenvoudig: door eigen ervaringen. Het zoeken van een stage op Curaçao en het vinden van een woning verliep niet zo makkelijk. Toen hebben we onze hoofden eens bij elkaar gestoken en gedacht: “Daar gaan we verandering in brengen.” Stage lopen op Curaçao moet een leuke ervaring zijn, waar je later met veel plezier aan terug kunt denken. Wij vinden het belangrijk dat jij een goede tijd hebt en daarom staat de juiste dienstverlening bij ons op nummer één.

Missie
Wij maken stage lopen op Curaçao makkelijk.

Visie
Wij vinden het belangrijk dat je alles uit je stage haalt wat er in zit en daarbij niet wordt afgeleid door allerlei regelzaken zoals: stageplek, huisvesting, vergunningen, vervoer, enzovoort. Dit regelen wij graag voor jou! Daarbij vinden wij het belangrijk dat de thuisblijvers goed geïnformeerd zijn. Wij zijn dus ook voor hen bereikbaar voor vragen en informatie. Wij bieden een totaalpakket aan service en diensten om jouw verblijf tot een onvergetelijke tijd te maken.