Vlogs Desi

op

Onze stagiaire Desi hield tijdens haar stage vlogs bij over haar tijd op Curacao!
Hierbij een overzicht van al haar vlogs. Zij liep stage bij Bo Curaçao van februari 2019 - februari 2020

Vlog #1
Hi, ik ben Desi, de nieuwe stagiaire van Bo Curaçao.
Aankomende maanden neem ik jullie mee en laat ik jullie het eiland zien. Er komen toffe samenwerkingen aan en ik laat jullie zien hoe het leven hier op Curacao als stagiaire is.

Vlog #2
In deze video laat ik jullie zien hoe de supermarkt er hier uitziet, dat we koken, mijn studentenhuis én we nemen jullie mee als we uitgaan!

Vlog #3
In deze video laat ik jullie zien hoe ik mijn eerste 2,5 maand op Curacao heb ervaren. Ik laat jullie foto's en video's zien van alle dingen die ik heb gezien en gedaan. De tijd vliegt en ik zit nu al weer op de helft van mijn stageperiode!

Vlog #4
In deze video neem ik jullie een dagje mee naar Klein Curacao. Klein Curaçao is een prachtig onbewoond eiland wat bij Curacao hoort. Als je hier stage loopt of op vakantie bent is het zeker de moeite waard om hier een dagje heen te gaan.

Vlog #5
Onze stagiaire Desi beantwoordt 5 handige tips die jij moet weten voordat je als nieuwe student naar Curacao komt! Heb jij nog meer vragen over Curaçao? Laat dan in de reacties je vragen achter!

Vlog #6
In de laatste VLOG van onze stagiaire Desi beantwoordt ze nog een aantal van jullie vragen en neemt ze jullie mee naar het afscheidsetentje op Curacao. 🍹🍴

Bedankt Desi van Dijk voor de afgelopen 5 maanden! We kijken terug op een super toffe en gezellige tijd op Curaçao, we gaan je missen! ☺

Heb jij nog vragen over stage lopen op Curacao? En wil jij net zoals Desi graag stage lopen op Curaçao? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Mocht je nou niet genoeg krijgen van de avonturen van onze stagiaires, bekijk dan ook de Curaçao vlogs van stagiaire Beaudine.

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste video's abonneer dan op ons kanaal: YouTube kanaal