op

Wat een avontuur ben jij aangegaan, stage lopen op Curaçao! Het is een prachtig eiland waar je de tijd van je leven zult hebben. Natuurlijk kan het ook wat spannend zijn. Je bent aan de andere kant van de wereld en hier moet jij je weg maar zien te vinden. Je maakt kennis met nieuwe mensen en een nieuwe cultuur. Je kunt hierbij tegen moeilijke situaties aanlopen. Misschien ben je onzeker, vind je het lastig om je grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen, hebt last van heimwee of misschien heb je al iets heftigs meegemaakt. Dan kan je bij Marijke terecht.

op

Mijn naam is Sanne Maat. Ik heb mijn Nederlandse studentenleven voorlopig gedag gezegd. Ik ga namelijk 5 maanden op avontuur in Curaçao. Vanaf februari 2023 kom ik het team versterken van Bo Curaçao. Ik zal mij tijdens mijn stage voornamelijk bezighouden met de marketing en alles daaromheen. Ik kijk hier enorm naar uit en heb zin om alles met het team uit te gaan werken.
Om een goed beeld te krijgen hoe het eraan toegaat in Curaçao, zullen er op YouTube vlogs online komen waarin ik je meeneem in het leven op Curaçao. Er is namelijk genoeg leuks te beleven.
Zie jij zo’n buitenland stage ook wel zitten maar heb je nog vragen? Stel ze via de socials of via de mail, dan beantwoord ik deze met veel plezier.
Heel graag tot snel!

op

Betalen op Curaçao gaat net even anders in zijn werking dan in Nederland. Dit kan vooral aan het begin van je stage periode even wennen zijn. In deze blog zullen we je wat meer uitleggen over betalen op Curaçao en waar je dan rekening mee moet houden.

op

Onze stagiaire Maud & werknemer Lisa nemen jullie met hun vlogs mee tijdens hun avonturen op Curaçao. In deze blog is een overzicht van al hun vlogs. Maud loopt stage op het eiland van augustus 2022 – januari 2023 en Lisa werkt van september 2022 – december 2022.

op

Bon dia!! Mijn naam is Lisa Aarnoutse en ben 21 jaar. Ik heb Dordrecht ingeruild voor het zonnige Curaçao. Inmiddels ben ik alweer 3 weken op het eiland en ik kan je zeggen dat de tijd voorbij vliegt! Toen ik 3 weken geleden aankwam op het eiland werd ik warm ontvangen door het team van Bo Curaçao op het vliegveld en later ook in mijn nieuwe huis. Sindsdien heb ik het alleen maar naar mijn zin gehad en kijk uit naar de komende maanden. In deze blog zal ik me kort even aan jullie voorstellen en vertellen waar ik me op Curacao zoal mee bezig houd.