Blogs

op

Welkom op het adembenemende eiland Curaçao, waar je stage-avontuur binnenkort van start gaat. Naast het opdoen van waardevolle werkervaring is er op Curaçao ook zoveel te ontdekken en te beleven. Van prachtige stranden tot historische bezienswaardigheden en bruisende lokale markten, dit eiland biedt stagiaires een schat aan onvergetelijke ervaringen. In deze blogpost hebben we een lijst samengesteld met de top 10 dingen om te doen en te zien op Curaçao, zodat je het meeste uit je verblijf hier kunt halen. Pak je zonnebril en avontuurlijke geest in, want we gaan op ontdekkingsreis naar de hoogtepunten van dit Caribische paradijs!

op

Je gaat stagelopen op het zonnige Curaçao, of te wel tropisch Nederland! Maar is dat wel zo? Er zijn natuurlijk verschillen tussen Nederland en Curaçao. In dit artikel gaat het over de mentaliteit, wat is er anders en wat is hetzelfde?

op

Onze stagiaire Sam neemt jullie met haar vlogs mee tijdens haar stage en vrije dagen op Curaçao.
Sam loopt van maart t/m juli stage bij Bo Curaçao als marketingstagiaire. Kijken jullie mee?

op

Kom jij stage lopen op het prachtige Curaçao? Dan is een TukTok huren een leuke tip! Lekker touren van strand tot strand met je vrienden of familie, dat klinkt toch heerlijk? Janna car rental maakt het mogelijk!

op

De ervaring van... is een nieuw concept waarbij we aan huidige stagiaires vragen naar hun ervaring. Vandaag vertelt Liza haar ervaring m.b.t. het stageleven op Curaçao. Ze loopt stage bij een lokaal welnessbedrijf en vertelt onder andere hoe haar aankomst op Curaçao eruit zag.

op

Onze HR-stagiaire Paula laat d.m.v. vlogs zien hoe haar leven op het eiland eruit ziet. Ze neemt je mee in haar Curacaose leven op het eiland, kijk je mee? Paula loopt stage van 23 januari tot 30 juni 2023!