Uitdagende stage op Curaçao voor leerling kok

Type: meeloopstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 42
Per wanneer Per direct en per september 2019
Lengte Vijf maanden
Studierichting Mbo-niveau 3/4, Horeca, Kok
Soort stage Meeloopstage
Aantal uren 32-40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Functieomschrijving:

Ben jij een mbo-student niveau 3 of 4 en wil jij een leuke stage op Curaçao als zelfstandig werkende kok? Dan hebben wij een geweldige stage voor je. Wij hebben een leuke stageplaats beschikbaar bij een restaurant op Curaçao. Het werk is afwisselend en je krijgt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen. Je gaat je voornamelijk bezig houden met het bereiden van diverse gerechten, maar je zult ook kennis maken met de andere aspecten van een horecaonderneming.

Het restaurant, dat gevestigd is in hartje Willemstad, maakt gebruik van een Europese kaart. Zij verzorgen zowel ontbijt, lunch als diner. Jij komt het team versterken als kok. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren het bereiden van de gerechten, het bieden van service en het waarborgen van de hygiëne in de keuken. Andere algemeen voorkomende werkzaamheden in en rondom de keuken behoren ook tot de taken.

Het restaurant biedt jou een uitdagende stage op Curaçao in een prettige sfeer waar je veel ervaring op kunt doen.

Functie eisen:

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die enthousiast is, geen negen tot vijf mentaliteit heeft en zin heeft om in de horeca aan de slag te gaan. Daarnaast moet je klantvriendelijk en collegiaal zijn. Naast kennis van de Nederlandse taal is goede beheersing van het Engels belangrijk. Ervaring is een pre.

Neem contact met ons op