Stage vacature 55: Uitdagende stageplek op Curacao bij voeding- en sportcoach

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 55
Periode Begin 2022 of september 2022
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- en hbo Voeding en Diëtiek, Sport en Bewegen, Cios, Alo of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren Nader te bepalen
Stagevergoeding 600 ANG.

Wil jij stage lopen bij een bedrijf op Curaçao wat mensen helpt met sporten en afvallen? Dat kan! Wij zoeken een student met de studierichting Voeding & Diëtiek of Sport.

Je loopt stage bij een bedrijf op Curaçao die diverse diensten en behandelingen aanbiedt aan mensen die willen sporten en/of afvallen. Denk hierbij aan fitness(personal, bedrijven of groepen), sportvasten en hulp bij voeding en afvallen.

Werkzaamheden:

Als stagiaire zal je tijdens je stage fitness- en voedingsbegeleiding geven aan cliënten. Daarnaast zal je voor cliënten plannen en schema’s opstellen. Ook zal je bijhorende administratieve werkzaamheden verrichten.

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een sportieve, enthousiaste en gemotiveerde student. Je bent leergierig en weet van doorzetten. Het is van belang dat je een zwarte sportbroek en sportschoenen draagt, je krijgt een bedrijfsshirt.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.