Stage vacature 36: Touroperator op Curacao zoekt student toerisme/sales/horeca

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 36
Periode Hele jaar, flexibel
Lengte Hele jaar, flexibel
Studierichting Mbo- of hbo Toerisme, Sales of horeca
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren flexibel
Stagevergoeding 500 ANG.
Bijzonderheden Bedrijf heeft twee locaties

Ben jij op zoek naar een leuke stage in de toerisme branche op Curaçao? Dan is deze vacature vast iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, representatieve en flexibele student met de studierichting toerisme, horeca of marketing & sales.

Het stagebedrijf is flexibel en is groeiende. Er wordt flexibiliteit verwacht en geboden vanuit het stagebedrijf. Daarnaast is er ruimte voor jouw schoolopdrachten waarbij je begeleiding kan verwachten van een supervisor en manager. Er wordt vooral Nederlands, Engels en Spaans gesproken.

Werkzaamheden

• je zal bij de balie te vinden zijn;
• je zal als tourguide ingezet worden, je gaat mee met de activiteiten;
• je zal als bartender ingezet worden;
• daarnaast zal je gasten blij maken met het brengen van hun bestelling als waiter;
• je wordt ingezet als horeca medewerker.

Het team waar je in terecht komt is een gezellig en groeiend team. Zij kunnen jou een veelzijdige stage bieden, waarbij alles mogelijk is! Naast je uitvoerende activiteiten is er voldoende ruimte om te werken aan je schoolopdracht of onderzoek.

Functie eisen

Er wordt een student gezocht die eigen vervoer heeft, in bezit is van rijbewijs B, en Engels en Spaans spreekt. Daarnaast is kennis van social media een pré. Kennis van Microsoft Office is ook een vereiste.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.