Stage vacature 3: Touroperator op Curacao zoekt student toerisme

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 3
Per wanneer Per direct of september 2021
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Toerisme, Recreatie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding 500 ANG.
Bijzonderheden Beschikking over vervoer

Ben jij op zoek naar een leuke stage in de toerisme branche op Curaçao? Dan is deze vacature vast iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, representatieve en flexibele student met de studierichting toerisme en recreatie.

Het stagebedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van uitdagende activiteiten voor toeristen, waaronder boottochten en duikactiviteiten. Jij zal af en toe mee gaan tijdens zo’n trip, waarbij jij zorgt dat alles goed georganiseerd is, je helpt met de activiteiten en voorziet de gasten van informatie. Daarnaast zullen je werkzaamheden vooral bestaan uit back- en front office werkzaamheden

Werkzaamheden

• klanten op kantoor verwelkomen en hen voorzien van informatie over de diverse trips en activiteiten;
• telefoon beheer: contact met klanten en resorts;
• administratie/kasboek bijhouden;
• boottochten en trips organiseren;
• trips verkopen;
• marketingactiviteiten;
• social media.

Het team waar je in terecht komt is een gezellig en jong team. Zij kunnen jou een veelzijdige stage bieden, waarbij alles mogelijk is! Naast je uitvoerende activiteiten is er voldoende ruimte om te werken aan je schoolopdracht of onderzoek.

Functie eisen

Er wordt een student gezocht die sociaal, flexibel, zelfstandig en communicatief vaardig is. Goed kunnen samenwerken met je collega’s en andere stagiaires is heel belangrijk. Per week ben je vijf dagen flexibel inzetbaar en je beschikt over eigen vervoer.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.