Stage vacature 35: Offshore sector zoekt student voor de financiële administratie

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 35
Periode Begin 2022 of september 2022
Lengte In overleg
Studierichting Mbo-niveau in de richting van financiële administratie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32- 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Het bedrijf dat op zoek is naar een stagiair(e) is in 2012 opgericht en heeft operationele en logistieke (scheepsvaart)platformen in de volgende landen: Curaçao, Bonaire, Aruba, Venezuela en Suriname. Het bedrijf houdt zich bezig met het beheer, het voorzien van crew, het onderhoud van - en het leveren van technische ondersteuning aan support vessels voor de offshore sector in de regio. Het bedrijf biedt goede begeleiding, waarbij je de geleerde theorie in de praktijk gaat brengen. De bedrijfscultuur is informeel met een open deur policy. Elke 3 maanden vindt er een netwerkborrel plaats welk door ons wordt georganiseerd.

Werkzaamheden

De stagiair(e) gaat zich bezig houden met ondersteunen van de financiële administratie. Denk o.a. aan het wekelijks inboeken van facturen, bankboek en kasboek en de maandelijkse checks and balances van de verschillende projecten.

Functie eisen

• ervaring met financiële systemen is een pré maar niet verplicht;
• je beheert zowel Nederlands als Engels;
• Spaans is een pré, maar geen vereiste;
• je bent in bezit van een rijbewijs.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.