Stage vacature 72: Communicatief sterke stagiaire gezocht voor jaarlijks project bij consultancy bedrijf

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 72
Periode Begin 2022 of september 2022
Lengte In overleg
Studierichting Mbo- of hbo HRM, Mediavormgeving Visual design, Journalistiek, Marketing en Communicatie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Naf. 250,- per maand

Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar een communicatief sterke student. Ben jij enthousiast en gedreven en wil jij graag aan een speciaal project werken binnen een bedrijf?

Dit stagebedrijf is een bedrijf dat lokale en internationale organisaties op het gebied van organisatie, - en beleidsontwikkeling, HRM, verander, - en verbeterprocessen en communicatie adviseert. Verder werken zij samen met bedrijven op het gebied van HRM, proces- management, teambuilding, onderwijs, milieu en hygiëne en communicatie.

De stagiair(e) zal door het stagebedrijf ingezet worden bij het ontwikkelen van een jaarlijks project. Het doel van het project is om zoveel mogelijk aandacht en bewustzijn te creëren voor het onderwerp van het project op Curaçao. De dataverzameling rondom het project zal met behulp van de stagiaire van start gaan. Deze stage opdracht bevindt zich nu in de eerste fase van het project nl; de data verzameling.

Werkzaamheden:

• een algemeen thema bedenken in overleg;
• veldwerk verrichten, o.a.; het bezoeken van verschillende locaties en foto’s maken en interviews houden met de bewoners of buurtbewoners van de wijk;
• interviews houden met professionals op het gebied van cultuur van Curaçao;
• korte teksten; in het Nederlands schrijven;
• lichte foto-bewerkingstechnieken toepassen;
• presentaties geven;
• een enquête houden onder de bevolking van Curaçao.

Functie eisen

Van de stagiaire wordt een zelfstandige en professionele houding verwacht en dat hij/zij zich houdt aan de huisregels van het bedrijf. Verder is het belangrijk dat je niet bang bent om op mensen af te stappen. Klantvriendelijk en zelfstandig is een must, zowel als samenwerken. Verder heb je geen problemen met initiatief nemen en heb je een creatief oog.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.