Stage vacature 24: Eventbureau op Curacao met exclusieve bloemenservice zoekt bloemist student

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 24
Periode Begin 2023 of februari 2023
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Bloemsierkunst, Bloem, groen en styling of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week

Dit evenementenbureau op Curacao heeft ook een bloemenspeciaalzaak. Bij deze exclusieve bloemenservice zal je werken aan de populaire flowerboxes en bloemstukken. Ze hebben een bezorgservice maar bezorgen ze niet alleen aan particulieren, ook aan hotels, evenementen en andere bedrijven. Zo verzorgen ze ook bruiloften en evenementen met hun bloemdecoraties, bruidsboeketten, boutonnières en centerpieces.

Werkzaamheden

Je zal werken in de winkel, hierdoor zal je klanten te woord staan en bloemstukken creëren aan de hand van hun wensen. Naast het creëren van de bloemstukken van particulieren zal je ook helpen met het maken van de bloemstukken voor hun eigen events. Je gaat bezig met het voorbereiden en schoonmaken van de ingekochte bloemen voor de winkel. Het vervaardigen van nieuw bloemwerk en boeketten voor de winkel en overige werkzaamheden.

Functie eisen

Je bent creatief, je vindt het leuk om met nieuwe ideeën te komen, bent communicatief vaardig, klantgericht en representatief.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.