Stage vacature 5: Online marketing stagiaire gezocht voor unieke en exclusieve accommodatie op Curacao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 5
Per wanneer Per direct 2021 of september 2021
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Hotel en events management, Marketing, Communicatie, Facility management of een soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32-40 uur per week

Zoek jij een uitdagende stage met veel afwisseling, waar er naast marketing taken de mogelijkheid is om ander facetten binnen de dagelijkse gang van zaken te leren, zoals reserveringen, boekhouding etc.? Dan is deze stageplek wellicht geschikt voor jou!

Je komt te werken in een weelderige en stijlvolle omgeving waar de gasten een fantastische tijd beleven. Elke accommodatie heeft een buitengewoon interieurontwerp met een eigen unieke look en gevoel. De tropische tuinen met fruit en kruiden om te plukken, ontspannende zwembaden en zandstrand bieden genoeg mogelijkheden om van de zon te genieten voor de gasten. Gastvrijheid staat dan ook hoog in het vaandel bij deze accommodatie.

Werkzaamheden

Jij zal je bezig houden met de marketing van de accommodatie en zal minimaal 32 uur meewerken in het bedrijf. Naast de marketingactiviteiten zal je ook bezig zijn met andere facetten van de onderneming, zoals boekhouding, reserveringen beheren, klantenservice etc.. Daarnaast zullen de marketingtaken bestaan uit het verzorgen van online marketing op diverse kanalen, het onderhouden van de website, het meedenken en uitvoeren van marketingcampagnes en het verzorgen van beeld- en filmmateriaal.

Functie eisen

Ben jij de student die wij zoeken? Ben je creatief, nauwkeurig, efficient en doelgericht? Kan je daarnaast goed overweg met woorden en taal (schriftelijk en mondeling) in het Engels en in het Nederlands? Dan zouden wij het leuk vinden om in gesprek te gaan met jou.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.