Stage vacature 88: Hotel op Curaçao zoekt student voor uitdagende stageplek in haar restaurant

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 88
Periode september 2023
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Food & Beverage, Hogere hotelschool, Horeca of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding 700 ANG.
Bijzonderheden Verschillende werktijden

Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en hou jij van uitdaging? Studeer jij Hogere hotelschool of soortgelijke studie en kan je niet wachten totdat jij al jouw kennis in de praktijk mag brengen? Dan hebben wij een leuke stage voor jou beschikbaar op Curaçao.

Je loopt stage bij een boutique hotel op Curaçao, waar tevens ook een duikschool onderdeel uitmaakt van het bedrijf. Het hotel biedt studio’s en hotelkamers aan, waarbij gasten ook gebruik mogen maken van de diverse andere diensten die aangeboden worden om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Tijdens jouw stage ligt de focus op de horeca-kant van het hotel.

Werkzaamheden:

• frontoffice werkzaamheden;
• reserveringswerk;
• onderhoud aansturen;
• housekeeping begeleiden;
• meekijken met het management;
• f&b werkzaamheden;
• eigenlijk alle facetten van het hotel.

Dit bieden wij:

Je hebt een veelzijdige stage! Naast deze werkzaamheden krijg je ook tijd voor je schoolopdrachten en/of een klein onderzoek. Je wordt begeleid door een hbo-begeleider. Jouw stagebedrijf is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00. Je wordt 40 uur per week ingezet, verdeeld over diverse dagen.

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke, ondernemende, enthousiaste en flexibele stagiaire. Het is belangrijk dat je een open en proactieve houding hebt en het leuk vindt om hard te werken. Het is belangrijk dat je er representatief uit ziet, slippers horen hier dus niet bij. Je krijgt een polo van je stagebedrijf.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.