Stage vacature 38: Horeca studenten gezocht voor gezellig lunchroom

Type: Meeloopstage/afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 38
Periode Begin 2022 of september 2022
Lengte In overleg
Studierichting Mbo-niveau, Horeca of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 uur per week
Stagevergoeding Ja, in overleg

Ben jij bezig met een opleiding in de horeca en heb jij altijd al stage willen lopen in een gezellige lunchroom, maar dan op Curaçao. Dan is dit de perfecte stageplek voor jou!

Werkzaamheden

Er wordt verwacht dat de stagiair(e) helpt in de bediening, koffie en thee zet, maar ook bijspringt in de keuken voor het maken van broodjes en salades. De stagiair(e) ziet er net als het andere personeel op toe dat alle klanten snel geholpen worden en dat de tafels altijd netjes en schoon zijn.

Het bedrijf beloofd de stagiair(e) een gezellige en leerzame tijd, waarbij de stagiair(e) van alle facetten van het bedrijf kan proeven. Ook kan het bedrijf de stagiair(e) helpen bij zijn/haar stageverslag.

Functie eisen

Het bedrijf zoekt iemand die spontaan en enthousiast is en van aanpakken heeft. Verder moet de stagiair(e) actief, eerlijk en gezellig zijn. Kleding naar eigen keuze in de kleuren zwart, wit, grijs en babyroze. Daarnaast moet de stagiair(e) Nederlands en Engels spreken. Spaans is een pré maar niet verplicht.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.